DOLAR 32,6038 0.39%
EURO 34,8038 0.19%
ALTIN 2.495,700,46
BITCOIN 21146224,75%
Mersin
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Fenerbahçeden Beşiktaşa tarihi transfer teklifi!

Fenerbahçeden Beşiktaşa tarihi transfer teklifi!

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Fenerbahçeden Beşiktaşa tarihi transfer teklifi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş’a tarihi bir transfer teklifinde bulundu. Sarı-Lacivertliler, teknik direktör Vitor Pereira’nın takımda düşünmediği ismi Siyah-Beyazlılar’a önerdi, ancak Sergen Yalçın transferi veto etti. İşte son dakika haberinin detayları… (Sabah)

Paylaş

Steven Caulker, bir süre önce Beşiktaş’ın gündemine gelmiş, Fenerbahçe imza parası da önerince sarı-lacivertli kulübün yolunu tutmuştu. Ancak takımın başına Vitor Pereira gelince İngiliz stoper için işler kötü gitmeye başladı.

Paylaş

Portekizli hocanın kafasındaki sisteme uymadığı gerekçesiyle kadroda düşünülmeyen Caulker için kulüp arayışları başladı. Fenerbahçe yönetimi Beşiktaş’a oldukça cazip bir teklif götürdü.

Paylaş

SERGEN YALÇIN: ÖNCELİĞİMİZ GODİN

 Sarı-lacivertliler, ezeli rakiplerine, “Biz imza parasını da ödedik. Sizden bir beklentimiz yok. Caulker’ı bonservisiyle birlikte verebiliriz” önerisinde bulundu.

Paylaş

Beşiktaş’ın cevabı ise “Oyuncunun 1.2 milyon Euro olan maaşının yarısını ödemek kaydıyla kiralama seçeneğini düşünebiliriz” oldu. Sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın’a konuyla ilgili gelişmeler aktarıldı.

Paylaş

Oyuncu ile ilgili olumsuz geri bildirimde bulunan deneyimli hoca, Diego Godin’in transferini bitirmeleri gerektiğini söyledi. Bu gelişmenin ardından Siyah-Beyazlılar Steven Caulker ismini rafa kaldırdı.

Paylaş

STEVEN CAULKER KİMDİR?

 29 Aralık 1991’de Londra’da doğan 1.91 metre boyundaki Steven Caulker, futbola Tottenham’da başladı. Sonrasında Yeovil Town, Bristol City, Swansea, Cardiff, Queens Park Rangers, Southampton, Liverpool, Dundee FC formalarını giydi. İngiliz stoper, 2019’da Alanyaspor’la anlaştı. Sözleşmesinin bitiminin ardından Pereira’nın takımın başına gelişinden 1 gün önce (1 Temmuz 2021) Fenerbahçe’ye transfer oldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.