DOLAR 32,5961 0.16%
EURO 34,9588 -0.11%
ALTIN 2.438,840,12
BITCOIN %
Mersin
27°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Filiz Özkol: 22-28 Mayıs haftası burçların şans ve para durumu
  • Haber444
  • Gündem
  • Filiz Özkol: 22-28 Mayıs haftası burçların şans ve para durumu

Filiz Özkol: 22-28 Mayıs haftası burçların şans ve para durumu

ABONE OL
22 Mayıs 2021 15:35
Filiz Özkol: 22-28 Mayıs haftası burçların şans ve para durumu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KOÇ: Sosyal ilişkilerinizde aradığınız bazı duygusal ihtiyaçlarınız var. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir.

BOĞA: Bu dönem, yaşam felsefesi ile ilgili değişen düşüncelere sahip olacaksınız. Bilinçaltınızda takıntı halinde bulunan ideallerinizde yoğunluk yaşayacaksınız. Hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız.

İKİZLER: Entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız.

YENGEÇ: Ön yargısız yaklaşım tarzınız karşınızdaki kişileri olumlu etkiliyor. Her şeyin olumlu gitmesi sizin en büyük arzunuz. Yaşama pratik bir şekilde bakıyorsunuz. Gücünüzün farkındasınız. Yeterli cesarete sahipsiniz.

ASLAN: Özgürlük duygularının size zarar verebileceğini düşünerek seçimleriniz konusunda dikkatli olmalısınız. Çalışmalarınızla ilgili yapılanma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız atılımlar için gereken bağlantıları kuruyorsunuz.

BAŞAK: Akılcılığa genellikle çok önem veren biri olarak duygularınız her zamankinden çok daha fazla yoğun olacak. Özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilirsiniz. Kendi düşüncelerinizle hareket etmek isteyeceksiniz.

TERAZİ: Deneyim ve testlerden geçiyorsunuz. İşinizde yükselme, farklı bir mesleğe geçme ve uygun koşulları hazırlama konusunda ideal bir hafta. Ortak organizasyon çalışmaları içinde olacağınız biri olabilir.

AKREP: Yaşam kalitenizi artıracak projeler peşindesiniz. Bu durum birlikte yaşadığınız kişileri duygusal anlamda zorlayabilir. Küçük nedenlere dayalı sorunları büyütebilirsiniz. Onlar ikna etmek için olağanüstü bir çaba sarf edeceksiniz.

YAY: Baskı altında tuttuğunuz duygularınızı ortaya çıkarmak isteyecek ve ilişkilerinizi kişiselleştirecek davranışları tercih edeceksiniz. Özel çabalarınız çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor. Yaşantınızdan keyif almalısınız.

OĞLAK: Çevrenizde duygusal konulara uzak gibi görünmeniz farklı yorumlara neden oluyor. Mesleki çalışmalarınıza derin bir bağlılık gösterdiğinizi ve işlerinizi mükemmel bir şekilde yaptığınızı herkes biliyor.

KOVA: İşinizi yaparken, duygusallıktan uzak durmanızda yarar var. İyi niyetli girişimciliğiniz her zamanki gibi ses getirecek. Dostlarınız sizden haber bekliyor. Uzun süredir özlediğiniz eski ortamları yeniden canlandırabilirsiniz.

BALIK: Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir haftadasınız. İlişkilerinizde kalıcı duygular ararken yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Her şeyin değiştiğinin farkındasınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.