DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Firmino ezeli rakip Evertonın Liverpoola attığı golü beğendiği…
  • Haber444
  • Gündem
  • Firmino ezeli rakip Evertonın Liverpoola attığı golü beğendiği…

Firmino ezeli rakip Evertonın Liverpoola attığı golü beğendiği…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:05
Firmino ezeli rakip Evertonın Liverpoola attığı golü beğendiği…
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Liverpool bu sezon o kadar kötü ki, 22 yıl sonra Anfield Road’ta ilk defa bir Merseyside derbisi kaybettiği yetmezmiş gibi, 98 yıl aradan sonra da iç sahada ilk kez üst üste 4 mağlubiyet aldı.

Liverpool’u asıl karıştıran ise takımın önemli oyuncularından Roberto Firmino’nun Instagram’daki bir beğenisiydi.

https://www.instagram.com/p/CLkm8sGnn2m/

Everton, ezeli rakibi Liverpool’u deplasmanda yenerken Everton’lı Richarlison, attığı golün sevincini paylaştı. Liverpool’da oynayan vatandaşı Roberto Firmino da bu paylaşımı beğendi. Ancak Firmino, hiç hesap edemediği şekilde Liverpool taraftarından büyük tepki aldı.

https://www.instagram.com/p/CLnEr-qn8rO/

Liverpool taraftarlarının bazı yorumlarını Hürriyet Spor Arena şöyle derledi:

”Kanım dondu!””Yenildiğimiz maç sonrası Firmino, Richarlison’un fotoğrafını nasıl beğenir? Kabul edilemez””Firmino’yu yazın hemen göndermeliyiz, bu hareketinden sonra artık bu takımda kalamaz””Yenildiğimiz bir derbi sonrası rakip futbolcunun paylaşımını beğenemez. Onu istemiyoruz!””Üzgünüz Bobby, buraya kadarmış”

Paylaş

Liverpool’un Everton’a kaybettiği maçın ardından İngiliz basını Ozan Kabak’a yüklenmiş ve maç puanlarında en düşük puanı Ozan Kabak’a vermişlerdi.

Ozan Kabak, Everton maçından daha birkaç gün öncesinde Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Leipzig maçında ise takımın en iyisi seçilmiş ve haftanın 11’ine girmişti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.