DOLAR 32,4877 -0.19%
EURO 34,9746 0.22%
ALTIN 2.425,340,11
BITCOIN 2092553-3,25%
Mersin
31°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

‘Gazeteciye bu bilgiyi kim verdiyse, sorumlu o kişidir’
  • Haber444
  • Gündem
  • ‘Gazeteciye bu bilgiyi kim verdiyse, sorumlu o kişidir’

‘Gazeteciye bu bilgiyi kim verdiyse, sorumlu o kişidir’

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:03
‘Gazeteciye bu bilgiyi kim verdiyse, sorumlu o kişidir’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekli Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner, Odatv’nin kapatılmasına ve gazetecilerin tutuklanmasına tepki gösterdi. Nusret Güner sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “MİT görevlisi şehidin cenaze törenine ilişkin görüntüleri yayınladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan Odatv yöneticileri Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu ile Yeniçağ yazarı Murat Ağırel 2 aydır tutuklu. Yaşayan değil, şehit olmuş MİT görevlilerini ifşa etmişler!” ifadelerini kullandı.

Nusret Güner

BAHANEYLE İFŞA ETTİLER

FETÖ’nün kumpas davalarında Deniz Kuvvetleri’nin ‘çok gizli’ planlarını “Yargılama yapıyoruz” bahanesiyle ifşa edenlere yargının bugüne kadar işlem yapıp yapmadığını soran Nusret Güner, paylaşımlarında şunları kaydetti:

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan ve Odatv Haber Müdürü Barış Terkoğlu’nun da aralarında bulunduğu 6’sı tutuklu toplam 8 sanıklı davada 19 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

“Çok gizli bilgiler zaten kafasının içinde olan bir koramirali, casus olmakla suçlarken niçin sorumlular sessiz kalmıştır? Casus, bilgiyi o kurumun içinden dışarıya sızdırandır, muhtemelen o kurumun elemanıdır. Gazeteci bu bilgiyi kimden aldı ise suçlu odur. Bu konuda suçlama yapılacak ise bilgilerin dışarıya sızmasına karşı yeterli tedbir almayan o kurumun başındaki kişiden hesap sormak gerekmez mi? Murat Ağırel’e ise aslında birçok yolsuzluğu ortaya çıkardığı için teşekkür etmek gerekmez mi? Odatv , ülkede, halkın haber alma özgürlüğüne sadık kalarak görevini yapan nadir medya kurumlarından biridir; kendisine güveni hiçbir zaman suiistimal etmemiştir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.