DOLAR 32,5727 0.17%
EURO 34,7284 0.14%
ALTIN 2.417,43-0,62
BITCOIN %
Mersin
20°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gold Çikolata Lezzeti

Gold Çikolata Lezzeti

ABONE OL
5 Nisan 2021 11:48
Gold Çikolata Lezzeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gold Çikolata, İstanbul’un Fatih ilçesinde müşterilerine hizmet vermektedir. Şehir dışında yaşayan müşterilerine de erişmek isteyen Gold Çikolata ailesi yakın zamanda online çikolata siparişi de almaktadır. Doğal kakao çekirdeklerinden hazırladıkları çikolatalar el değmemiş işlemle müşterilerine sunulmaktadır. Aynı zamanda birbirinden eşsiz lezzetleriyle de müşterilerini sevindirmektedir.

Gold Çikolata hizmetiyle birbirinden lezzetli ve sağlıklı çikolatalara ulaşabilirsiniz. Doğal kakao çekirdekleri ve doğal hammaddelerini harmanlayarak oluşturdukları bu çikolatalar ile kutlamalarınızı lezzetli hale getirebilirsiniz. Söz – nişan, babyshower, bayram kutlamaları, özel günler ve birçok spesiyel çikolata seçenekleri ile sizlere lezzetin farklı halini sunmaktadır. Aynı zamanda sizlere sağlıklı Keçecizade ürünlerini de sunan Gold Çikolata ile bu enfes lezzetlerin tadını unutamayacaksınız.

Gold Çikolata Hzimeti

Gold Çikolata sizlere sunduğu bu eşsiz lezzetleri sevdiklerinizle yaşamanız için de imkan vermiştir. Hediyelik çikolata kategorisi ile sevgilinize, ailenize, arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Özel günlerde de konseptli çikolata hazırlayan Gold Çikolata ailesi günlerinizi daha özel kılmaktadır. Dostlarınızla yaptığınız ufak kahve keyfinde 40 yılı ömür boyu lezzet ile borçlu bırakabilirsiniz. El değmemiş çikolatalar online satış üzerine en geç 4 iş günü kapınıza gelmektedir. Özenle paketlenmiş çikolataları yerken o ağızda dağılan tadı sayesinde hiç bitmesin diyeceksiniz.

Gold Çikolata ailesinin sizlere sunduğu birbirinden doğal ve çeşitli çikolatalar için artık İstanbul’a gitmenize gerek yok. Bu eşsiz lezzetler kapınıza kadar gelmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.