DOLAR 32,5574 0.21%
EURO 34,7774 -0.09%
ALTIN 2.487,251,03
BITCOIN %
Mersin
21°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Haberi duyan Bursalılar berbere koştu!

Haberi duyan Bursalılar berbere koştu!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:38
Haberi duyan Bursalılar berbere koştu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hükümet, Türkiye’de corona virüsünü izole etmek için önlemlerini artırmaya devam ediyor. Daha önce halkın toplu halde bulunduğu kafetarya, kıraathane, eğlence merkezi, AVM’ler kapanmıştı. Bugün de berberler ve kuaförler kapanıyor. Haberi duyan Bursalılar, berber ve kuaförlere koştu.

“KİMİMİZ SAKAL TRAŞI OLAMIYOR”

Saç ve sakal tıraşı olmak için adeta sıraya giren vatandaşlar, alınan kararı sağlık açısından olumlu bulurken kimileri de “Kendimiz sakal tıraşı olamıyoruz. Saç hiç olamayacağız gerekirse de uzatacağız. Ne yapacağız bilmiyoruz” dedi.

FOTO: SÖZCÜ

“SAĞLIK AÇISINDAN GÜZEL, EKONOMİK AÇIDAN KÖTÜ”

Berber Ersin Çakıroğlu, “Alınan karar olumlu. Sağlık önemli. Fakat bu uygulama ne kadar sürecek bilmiyoruz. Ödemelerimiz var. Maddi yönden etkileyecek” diye konuştu.

FOTO: SÖZCÜ

“CEBİMİZDEKİ PARA BİTERSE NE OLACAK”

Bir başka berber Fatih Dönmez de “Alınan karara saygılıyız. Sağlık açısından güzel. Fakat bu ne zamana kadar devam edecek. Cebimizdeki para biterse ne olacak. Kredi ödemelerimiz var” ifadelerini kullandı.

FOTO: SÖZCÜ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.