DOLAR 32,5149 -0.09%
EURO 34,9884 0.41%
ALTIN 2.434,890,50
BITCOIN 2074516-4,12%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hasan Çoban Biyografisi

Hasan Çoban Biyografisi

ABONE OL
21 Nisan 2021 14:35
Hasan Çoban Biyografisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hasan Çoban kimdir sorusunun cevabı çok fazla kişinin merak ettiği bir soru olarak karşımıza çıkmaktadır. Hasan Çoban 1987 yılında Gaziantep ilimizde dünyaya gelmiştir. Çocukluğundan itibaren babasının da müzikle ilgilenmesiyle birlikte müziğe merak sarmış ve bu alanda bir kariyer yapmaya başlamıştır. Askere gitmeden önce amatör bir şekilde sürdürdüğü müzik kariyerinde askerden döndükten sonra profesyonel bir şekilde ilerletmiştir. UTAN adında çıkardığı ilk albümü dinleyicilerine sunmuştur. Ardından daha pek çok farklı albüm ve single çalışmasına imzasını atarak geniş bir kitleye ulaşmayı başarmıştır. İlk çıkardığı albümünün en önemli özelliği ise tamamen kendine ait söz ve seslendirmelerden oluşmasıdır. Bu bağlamda Çoban’ın türkülere ve müziğe olan güçlü bağını bir kez daha görebiliyoruz.

Hasan Çoban Müzik Hayatı

Hasan Çoban şimdiye kadar pek çok farklı albüm ve onlarca farklı türküsü ile birlikte dinleyicilerinin kulaklarının pasını silmeyi başarmıştır. Özellikle de Hasan Çoban Neney türküsü ile kariyerindeki basamakların en üstüne ulaşmıştır. Türkünün melodisi, seslendirilmesi ve sözleri Gaziantep’in bağrından kopup tüm dinleyicilerle buluşmuştur. En içten şekilde söylediği ve bağlı kaldığı türküleri ile sanatçı, müzik hayatının zirvesini yaşamaktadır. Neney türküsü 4.3 milyon dinleyici kitlesine ulaşarak Potpori albümünün en beğenilen şarkısı olmuştur. Müzik yaşantısında tüm duygularını, acısını ve sevgisini en sade ve güzel haliyle katarak seslendiren Hasan Çoban, bu alandaki başarısını herkese kanıtlar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.