DOLAR 32,5736 0.09%
EURO 34,9441 0.19%
ALTIN 2.425,100,09
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Havalandırma Ses İzolasyonu

Havalandırma Ses İzolasyonu

ABONE OL
29 Mart 2021 13:57
Havalandırma Ses İzolasyonu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Havalandırmalar belirli bir süre sonra fazlasıyla rahatsız edici ses çıkarmaya başlarlar. Özellikle bu ses chiller ses izolasyonu yapılmadan önce chillerin çıkardığı sese benzer. Çevresinde oldukça kötü bir gürültü meydana getirirler. Bu gürültü havalandırmaların eskimesinden veya çok çalışmasından da meydana gelebilir. Bu gürültüleri önlemek amacıyla havalandırma ses izolasyonu yapılır. Bu işlem yapıldığında aynı jeneratör ses yalıtımı işleminde olduğu gibi çıkan ses en aza iner.

Ses yalımı işleminde yanmayacak şekilde tasarlanan ürünler kullanılır. Bu sayede herhangi bir şekilde zarar meydana gelmez. Aynı zamanda ses izolasyonu yaptırıldığında da havalandırmaların çalışmasında bir değişiklik olmaz sadece dışarıya çıkan sesler en aza indirilmiş olur. Havalandırma ses izolasyonu için Ses İzolasyonu firmasından destek alabilirsiniz.

Havalandırma Ses İzolasyonu Yapılırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Havalandırmalarda ses izolasyon işlemi yapılırken mutlaka doğru ölçüler ile işleme başlanmalıdır. Yanlış ölçüler alındığında üretilen maddeler küçük veya büyük olacağından sesi engellemesi mümkün olmayabilir. İzolasyon işlemi gerçekleşmeden önce aynı fabrika ses yalıtımı işleminde olduğu gibi sesin nedeni bulunmalıdır. Ses nereye yakınsa o bölge mutlaka kontrol edilmelidir.

Seslerin meydana geldiği bölgeler belirlendikten sonra izolasyon için gereken malzemeler doğru bir şekilde anlaşılır. Kullanılacak olan malzemeler her zaman için yanmaz, kopmaz ve sağlam bir şekilde olmalıdır. Bu maddeler yerleştirilirken havalandırma ile arasına mesafe koyulmalıdır. Sizler de havalandırma seslerinden şikayetçiyseniz Ses İzolasyonu firmasından hizmet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.