DOLAR 32,5924 0.1%
EURO 35,0273 0.48%
ALTIN 2.426,430,15
BITCOIN 2095206-3,67%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hediye Kolye Seçenekleri

Hediye Kolye Seçenekleri

ABONE OL
28 Ocak 2021 20:32
Hediye Kolye Seçenekleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Hediye kendinizi hatırlatmak, karşınızdakine kendini özel hissettirmek için alınan ve ya verilen bir şeydir.   Annenizin, sevgilinizin, çocuklarınızın veya iş arkadaşlarınızın üzerinde sizi, o özel anı hatırlatan ve kendini özel hissedecek bir parça taşıması için hediye kolye tercih edilebilir. Hediye tercihi yapılırken hediye alacağınız kişinin giyim tarzı, boyun ve omuz özellikleri, boyu göz önünde bulunarak seçilmelidir.

Sevgiliye Kolye Hediye Alternatifleri

Sevgilinize kolye hediye ederken kolyeyi hediye edeceğiniz bir erkek ise kişinin boy ve boyun yapısına göre daha sade motiflerde örme zincir kolyeleri ya da daha maskelen kolye uçları ile tasarımlanmış deri kolyeleri ile tercih edebilirsiniz.  Hediye edeceğiniz kişi bir kadın ise hediye kolye yelpazesi çok daha geniş bir hale geliyor. Doğal taşlar ile yapılmış taşları hediye kolye olarak seçebileceğiniz gibi değerli taşlar, altın, gümüş kolyeleri de tercih edebilirsiniz.

Kadınlar İçin Anlamlı Kolyeler

Kolyelerin tercih edilirken tasarımlarda kullanılan motiflerin ya da zincirlerin de bulunan tasarımlarının ayrı anlam ifade ettiğini unutmamak gerekir. Hayat Ağacı sembolü sonsuzluk ve aile birliğini ifade ederken, dört yapraklı yonca şans dilemek anlamına gelir. Şık tasarımlarda anlatılmak istenen duygunun tasarımını taşıyan kolyeler bazen bazı şeyleri anlatmanın en güzel yoludur. Çeşitli motifler, tasarımlar ve boylarda kolyelere ulaşabilmek için https://www.shopmonreve.com/kategori/hediye-1 adresini inceleyebilir ve birbirinden güzel tasarımlardan hediye etmek istediğiniz kolyenizi satın alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.