DOLAR 32,3793 0.16%
EURO 34,9903 -0.31%
ALTIN 2.323,100,17
BITCOIN 22735561,09%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Herkes büyük ikramiye talihlisini konuşuyor, belediye başkanından…
  • Haber444
  • Gündem
  • Herkes büyük ikramiye talihlisini konuşuyor, belediye başkanından…

Herkes büyük ikramiye talihlisini konuşuyor, belediye başkanından…

ABONE OL
1 Ocak 2021 19:08
Herkes büyük ikramiye talihlisini konuşuyor, belediye başkanından…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük ikramiye Manisa’nın Akhisar ilçesinden alınan bilete isabet ederken, henüz ortaya çıkmayan talihli merak konusu oldu. İlçedeki vatandaşlardan belediye başkanına kadar birçok kişi talihlinin Akhisar’a yatırım yapmasını beklediklerini söyledi. Milli Piyango ‘yılbaşı özel çekilişinde’ 100 milyon liralık büyük ikramiye çeyrek bilete çıktı. Büyük ikramiyenin isabet ettiği ‘9-8-8-4-7-5-7’ numaralı çeyrek biletin Manisa’nın Akhisar ilçesindeki bir bayiden satıldığı öğrenildi. Talihli, 25 milyon TL’nin sahibi oldu. Henüz ortaya çıkmayan talihlinin kim olduğu, ilçede merak konusu oldu.

“Arkadaşım kandırdı”

Öğretmen Yavuz Demir de, “Bugün sabah haberlerden talihlinin, büyük ikramiye isabet eden bileti Akhisar’dan aldığını öğrendim. Hatta bir arkadaşım, bir arkadaşının fotoğrafını paylaştı, ‘Büyük ikramiye çıkan talihli’ diye şaka yaptı. Hatta bir an arkadaşıma çıktı diye düşünmedim değil. Ben de merak ediyorum. Umarım çıkan kişiye de Akhisar’a da hayırlı olur. Akhisar’ın gelişimi için belki bir faydası olur. Kazanan arkadaşı da tebrik ediyorum. Daha önceki tecrübelerime dayanarak bilet almadım. Ancak, şu an Akhisar’a çıktığı için ‘Keşke alsaymışım’ diyorum. Alsaydık belki şansımız olabilirdi ama nasipse gelecek seneye düşünüyorum” diye konuştu.

Büfe işletmecisi Fırat Alkan ise, “Çıkan arkadaşımız kimse artık inşallah Akhisar’ımıza güzel yatırımlar yapar. Kime çıktığını merak ediyorum, az bir para değil. Akhisar’a ne gibi yatırımlar yapacak merak ediyorum” diye konuştu.

Belediye başkanı çağrı yaptı

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu da büyük ikramiyeyi kazanan talihliye sosyal medyadan ilginç bir mesaj yolladı. Başkan Dutlulu, Twitter hesabından “Akhisar 25 milyon TL daha zengin an itibariyle. Biletine büyük ikramiye çıkan 3, 5 milyon lira da belediyeye atsın da hizmet edelim” yazılı paylaşım yaptı.

DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.