DOLAR 32,4831 -0.19%
EURO 35,0046 0.43%
ALTIN 2.432,980,42
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İbrahim Güler Design Studio açıldı

İbrahim Güler Design Studio açıldı

ABONE OL
13 Ekim 2021 16:58
İbrahim Güler Design Studio açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşam alanlarına prestij katan projeler ve dünyaca ünlü dekorasyon markalarının tasarımlarını misafirleri ile buluşturan İbrahim Güler Design Studio, kapılarını çok özel bir davetle açtı.

 

Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs, Roberto Cavalli ve Türkiye’de ilk kez satışa sunulan Smeg X Dolce Gabbana’nın özgün objelerini bir araya getiren İbrahim Güler Design Studio’nun açılış davetine iş, sanat, spor ve cemiyet hayatından çok sayıda ünlü isim katılım gösterdi.

 

11.10.2021, Istanbul

 

Şehrin kalbinde, Bağdat Caddesi’ne çok yakın bir noktada, Göztepe’de konumlanan İbrahim Güler Design Studio, kapılarını çok özel bir davetle açtı. Davette, kişiye özel mobilya tasarımlarından örnekler, Versace, Christian Dior, MacKenzie Childs, Roberto Cavalli, Smeg X Dolce Gabbana gibi ünlü markaların dekorasyon ürünleri ve değerli ressamların tabloları misafirlerin beğenisine sunuldu.

 

Dünyada sadece 100 adet üretilen Smeg X Dolce Gabbana koleksiyonundan el yapımı Smeg Retro buzdolabı, Türkiye’de yalnızca İbrahim Güler Design Studio’da satışa sunuluyor. Mağazanın en dikkat çeken ürünlerinden diş budak ağacından üretilmiş langırt oyun masası, selesinde dana derisi kullanılan bisiklet ve daha birçok %100 el işçiliği ile üretilen eşsiz parça, İbrahim Güler Design Studio’da misafirlerini bekliyor.

 

Birbirinden özgün renklere, kusursuz desenlerin eşlik ettiği tamamı el boyaması ile hazırlanan seramik dekorasyon ürünleri, yaşam alanları için tasarlanan dekoratif objeler, tabak ve sofra takımları ve dahası özgün objeleri bir araya getiren mağazanın “Gala Daveti”, İç Mimar İbrahim Güler’in ev sahipliğinde gerçekleşti. Markanın açılış davetine Arzu Özal, Berrin Ak, Buket Taşdelen, Didem Taslan, Eda Erdoğan, Gülnur Kamaşak, Hilal Suerdem, Merve Yılmazer, Murat Kurşun, Narin Akçelik, Nefise Karatay, Nejdet Ayaydın, Oktay Ertuğrul&Umut Akyürek, Oya Anlar Onat, Ozan Ekşi, Perihan Akı, Rabia Kurşun, Rafi Artık, Serap Sarı, Servet Terziler, Turgay Kıran, Zafer Kozanoğlu ve Zerrin Toker yanı sıra, birçok ünlü isim katıldı.

 

Dekorasyon ile patisserie konseptini bir araya getirdiği farklı yüzüyle dikkat çeken mağazanın bu çok özel gününde, misafirler de keyifli anlar yaşadı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.