DOLAR 32,5868 0.33%
EURO 34,8219 0.19%
ALTIN 2.507,610,95
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İhaleli Batak Oyna

İhaleli Batak Oyna

ABONE OL
22 Aralık 2020 13:45
İhaleli Batak Oyna
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhaleli batak oyunu internet sitelerinden ücretsiz olarak oynanabilmektedir. Bu oyunda 52 karttan oluşan iskambil kağıtları kullanılmaktadır. Batak kendi içerisinde üç çeşitte yer almakla birlikte ihaleli batak biraz daha profesyonel bir yapıya sahiptir. Normal batakta koz maça olarak sabit alınmaktadır. Diğer oyun türlerinde ise ihaleyi alan taraf kozu belirleyici role sahiptir. Her el dönüşünde büyük olanın kazandığı batak turlarında elde bulunan kartları idareli bir şekilde kullanmak gerekmektedir. İhaleli batak oyunu puan, koz seçme gibi önemli dinamiklere sahiptir. Batak oyununda yer alan birçok kuralı oyun oynarken daha etkili bir şekilde öğrenebilirsiniz. Ücretsiz olarak internetten oynayabileceğiniz batak oyunlarını Maksatbatak internet sitesiyle keyifle oynayabilirsiniz.

İhaleli Batak Üyeliksiz

Online olarak batak oyunu oynayabileceğiniz birçok internet sitesi yer almaktadır. Myjest batak internetle oynanan batık oyunları arasından oynanabilmektedir. Keyifli zaman geçirmek ve eğlenmek isteyenlerin batak oyununu oynayabileceği sitelerden biri de Maksatbatak internet sitesidir. Bu internet sitesiyle birlikte batak oyununu sorunsuz ve keyifli bir şekilde oynayabilirsiniz. Bilgisayar batak oyunları arasında sorunsuz bir şekilde hizmet sunan bu sitede batak türlerinin tamamı yer almaktadır. Keyifli vakit geçirmek için oynadığınız bu eğlenceli oyunu Maksatbatak internet sitesiyle oynayarak sizlerde iyi bir batak oyuncusu olabilirsiniz. Batak da kendinize olan güveninizi gösterebileceğiniz Maksatbatak internet sitesi herhangi bir üyelik ve ücret de talep etmemektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.