DOLAR 32,5586 0.02%
EURO 34,9055 0.06%
ALTIN 2.429,680,00
BITCOIN %
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlhamını Bahardan Alan Yeni Sezon Desenli Erkek Ceket Modelleri
  • Haber444
  • Gündem
  • İlhamını Bahardan Alan Yeni Sezon Desenli Erkek Ceket Modelleri

İlhamını Bahardan Alan Yeni Sezon Desenli Erkek Ceket Modelleri

ABONE OL
12 Mayıs 2021 09:46
İlhamını Bahardan Alan Yeni Sezon Desenli Erkek Ceket Modelleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Desenli erkek ceket modelleri bu sezon tarzınıza hareket katmaya geliyor. Sade erkek ceketlerinin aksine desenli ceket stilinizi daha fazla ön plana çıkarıyor. Klasik kombinlerin aksine benzersiz bir tarz sunan yeni sezon desenli ceketleri sizler için inceledik.

Güneşin yüzünü göstermesiyle bahar kombinlerine geçiş yapılmaya başlandı. Kalın montlar yavaştan rafa kalkarken daha hafif ceket modelleri sezonun yükselen yıldızı oldu! Mont ve kabanların yerini alan ceketler her tarza hitap eden modelleri ile stilinize şık bir dokunuş yapıyor. Bu bahar kombinlerinize desenli erkek ceketlerini de ekleyerek özgün bir tarz elde edebilirsiniz.

Yeni Sezon Erkek Desenli Ceket Modelleri

Günlük tarzınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz yeni sezon desenli ceket modelleri sizi girdiğiniz her ortamda fark edilir kılmaya aday! Sade ve minimal desenleriyle stil sahibi bir görünüm sunan D’S Damat desenli ceket modellerini her tarzda kolayca kullanabilirsiniz. Hem spor hem de klasik tasarımlardan oluşan D’S Damat desenli ceket koleksiyonu tarzınıza yeni bir imza atmak için keşfedilmeyi bekliyor.

Ceket kalıpları ile her bedene tam oturan usta terzilik, kaliteli kumaş ve tasarımları ile göz alıcı bir çekicilikle tanışmanın tam zamanı!

Desenli Ceket Nedir?

Önden düğmeli, uzun kollu, cep detayları ve yakalı görünümleri ile ceketler, kombinleri şık kılan bir üst giysisi çeşididir. Farklı desenleri ile düz ceketlerin şık bir alternatifi olan desenli ceketler, klasik ve casual giyim tarzının en iyi tamamlayıcısıdır. Slim fit ve regular kalıp seçenekleri ile stilinize iddialı bir ton katacak erkek desenli ceket modelleri çabasız şıklığın da en iyi ürünleri arasında bulunmaktadır.

Desenli Ceketle ile Yapılacak Kombinler

Sadece özel günler için değil günlük stilde de yerini alan ceketler, birçok farklı tarz ile uyum sağlıyor. Spor kombinler, klasik stiller ve casual görünümlerde kendine yer bulan desenli ceketler aynı zamanda her zevke hitap ediyor. Minimalist desenleri ile tarzınızın güçlü bir tamamlayıcısı olacak desenli ceketlerle işte yapabileceğiniz kombin önerileri;

  • Klasik desenli ceketlerle klasik kombinler yapmak isterseniz, ceketinizi koyu renklerde tercih edebilirsiniz. Klasik model ceketleri klasik kumaş pantolon ve gömlekler ile eşleştirebilirsiniz. Stilinizi klasik ayakkabılarla tamamlarsanız istediğiniz ciddi görünümü kolayca elde edebilirsiniz.
  • Spor parçalar ile desenli ceketleri kullanacaksanız da spor tarzı en iyi yakalayacağınız denim pantolonları tercih edebilirsiniz. Mavi renk kot pantolon veya siyah denimlerle açık renk desenli ceketleri kombinleyebilirsiniz. Spor kombinlerin olmazsa olmazı basic tişörtleri ve sneaker spor ayakkabıları da kombininize ekleyerek sportif bir şıklık yakalayabilirsiniz.
  • Hem klasik hem spor tarzda desenli ceketlerin kullanımı… Ne çok klasik ne de spor bir tarz bana göre değil, ikisini en iyi şekilde harmanlayacağım bir kombin arıyorum diyorsanız bu kombin tam size göre! Casual stilin olmazsa olmazı chino pantolonları, triko, gömlek ve polo yaka tişörtlerle kombinleyip desenli ceketlerle de son dokunuşu yapabilirsiniz.

En İyi Desenli Ceketler Bu Sezon Gardıroplarınızda Yerini Almaya Hazır!

2021 İlkbahar / Yaz koleksiyonu ile D’S Damat yeni normali de dikkate alarak konforun ön planda olduğu ürünleriyle değişime uyum sağladı. Konfor denilince bu sezon ürünlerde hafiflik, rahat kumaşlar ve sizi her yerde evinizde imişsiniz gibi bir his bekliyor. Stilinize kolayca dahil edebileceğiniz D’S Damat ceket modelleri giy çık rahatına bak mottosu ile size şık ve rahat bir tarz sunuyor. Desenli ceketler ile farklı bir stil yakalamak için D’S Damat ceket modellerini mutlaka inceleyin!

Sezonluk kampanyalarımızı mobil ve online web sitemizden takip ederek beğendiğiniz ürünleri avantajlı alabilirsiniz. Bayram kampanyaları, garage sale, hafta sonu fırsatlarında sepette yakalayacağınız indirimlerle birden fazla ürünü kombinlerinize ekleyebilirsiniz. Sezon ürünlerde geçerli fırsatları D’S Damat ayrıcalığı ile deneyimleyin, en trend ürünleri sezonda giymenin keyfini yaşayın!

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.