DOLAR 32,5569 0.01%
EURO 34,8668 -0.05%
ALTIN 2.431,390,07
BITCOIN %
Mersin
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlişki Deneyimleriniz İle Başkalarına Yardımcı Olun
  • Haber444
  • Gündem
  • İlişki Deneyimleriniz İle Başkalarına Yardımcı Olun

İlişki Deneyimleriniz İle Başkalarına Yardımcı Olun

ABONE OL
5 Aralık 2020 12:38
İlişki Deneyimleriniz İle Başkalarına Yardımcı Olun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kişilerin bireysel problemlerini çözmek adına oluşturulmuş pek çok platform ve siteden farklı olarak şeffaf bir işleyiş benimsemekteyiz. Bu anlamda yalnızca uzman ekibimiz tarafından sorular yanıtlamak ile sınırlı kalmıyor, sormuş olduğunuz soruya dair fikri bulunan ve yaşam tecrübesi kat etmiş olan kişilerin de yorumlarını iletebilecekleri bir alan sunmaktayız. Biliyoruz ki pek çok kişinin yönlendirici ve mantıklı fikri içinde bulunulan sürecini daha kolay aşılmasına ve doğru adımlar atılmasına katkı sağlamaktadır. Sunmuş olduğumuz bu hizmet ile birlikte ana sayfamız üzerinde cevap bekleyen altında son yöneltilmiş sorular kullanıcı adı verilmeden tamamı ile gizlilik ilkesi ön planda tutularak sizlere sunulmaktadır. Paylaşımda bulunduğunuz ve çözüme kavuşturulmasını istediğiniz sorunlarınızı psikologa soru sor alanı ile gizliliğiniz korunarak ifade edebilmeniz mümkündür. Kolaylıkla sorulmuş olan soruya “cevap yaz” alanı üzerinden ulaşarak bu alanda yapabilir ve tecrübeni aktarabilirsin.

Psikologa Danış Alanı İle Sizlerin Yanındayız

Kadın-erkek ilişkileri üzerine problemler tek başına aşılamayan ve fikir alışverişi gerektiren bir çıkmaza girebilir. Bu herkesin başına gelebilecek ve ilişkinin tıkanmalar yaşadığı olağan süreçlerdir. Bu noktada fikrini alabileceğiniz sizden daha deneyimli ve tecrübe sahibi olan birinin düşüncesi belki de sizin tüm hayatınızı etkileyecek bir noktaya sürükleyecektir. İkili ilişkilerde fikir almak ve bir bilene danışmak yanlış adım atmaktan daha iyidir. Eğer bulunduğunuz süreci kısıtlanmış ve içinden çıkılamıyor olarak görüyorsanız bizlere ulaşabilir, düşüncelerinizi sitemiz üzerinden paylaşabilirsiniz. Kim bilir belkide bu tarz bir sorun yaşayan kişiler ile bir araya gelebildiğiniz bu platform sizlere de iyi gelecektir. Online olarak sizlere sunulan bu hizmetimizden kendiniz soru sorarak faydalanırken başkalarının ilişki sorunları üzerine çözüm olabilirsiniz. Sitemiz içerisindeki tüm yazı içeriklerinden soru sorma köşesinden ücretsiz kayıt oluşturarak faydalanabilirsiniz.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.