DOLAR 32,3258 0.22%
EURO 35,1186 -0.04%
ALTIN 2.299,600,98
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İmplant ve Yirmilik Diş Çekimi Fiyatları

İmplant ve Yirmilik Diş Çekimi Fiyatları

ABONE OL
25 Şubat 2021 12:50
İmplant ve Yirmilik Diş Çekimi Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İmplant, çene kemiğine uygulanan ve protezlere dayanak olarak gerçekleştirilen suni diş kökleridir. İmplant, kişilerin kaybetmiş olduğu dişlerin yerine yapılan, kişinin ömrü boyunca kullanabileceği dayanıklı vidalardır. Bu vidaların ana maddesi titanyumdur. İmplant fiyatları İzmir  genel olarak hastaya uygulanacak işlemler  sebebiyle farklılık gösterebilir.

Hastanın diş etleri sağlıklı ve çene kemiğinde implantlara dayanak olacak biçimde kemik yer alıyorsa ayrıca  temiz ağız bakımı da gayet iyi ise bu işlemde hayli yüksek bir verim alırlar. Bazı kişilerin kemik yoğunluğu implant uygulaması için uygun olmaz. Kemik miktarı çok az ise, daha ileri yöntemler uygulanarak  implant işlemi için gerekli olanaklar gerçekleşerek bu teknik uygulanabilir. Bu anlamda İzmir implant tedavisinde kişiler, önce hekim tarafından muayene edilir daha sonra ise nasıl bir yönteme başvurulacağı hakkında bilgiye sahip olur. Cadde Dental Hastane olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ile hastalarımıza uygun ve sorunsuz bir tedavi uygulamaktayız.

İmplant Fiyatları Nasıl Belirlenir?

İmplant ücretleri hesaplanırken çok fazla etken olacağı için bunlar düşünülerek bir fiyat belirlemesi yapılır. Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından her yıl implant fiyatları devlet hastaneleri ,  özel klinikler ve hastaneler için ücret belirlemesi yapılmaktadır. Belli olan implant ücretleri zirkonyum ve metal gibi uygulanan malzeme fiyatlarını kapsamamakla beraber rekabet olmasından ötürü sosyal medya üzerinden ücret belirtilmesi yapılmamaktadır.Bu sebeple muayene yapılması için bir doktora başvurulmalıdır. Böylelikle hem implant tedavisinde belirlenecek olan fiyat hakkında bilgi sahibi olunur hem de uygulanacak tedavi için neler gerektiği gibi konular belirtilir.

İmplant Tedavisinde Nasıl Bir Yol İzlenir?

Diş sağlığı bozulmuş olarak diş hekimine giden kişiler, doktor tarafından ilk başta klinik muayenesi yapılır. İlk bakışta  bazı sorunların olduğunu anlayan diş hekimleri implant tedavisi için nasıl bir işlem uygulayacağı hakkında tahmin yürütebilir. Daha sonra geniş kapsamlı bir bilgi edinebilmesi için hastanın  röntgen çekimi yapılır. Röntgen çekiminin amacı ise implant işleminin uygulanacağı çene kemik durumu hakkında bilgi sahibi olmak içindir.

Hastanın kemik yapısı da incelendikten sonra, bir fikir sahibi olan diş hekimi bu tedavi ile alakalı seçenekleri belirtir. Bu yönlendirme ile hastalar, implant fiyatlarını, uygulanacak işlem ile ilgili bir karar verme yetkisine sahiptir.

Yirmilik Diş Çekim Fiyatları Nasıl Belirlenir?

Yirmilik diş, kişilerin anatomisine bağlı olarak 32 dişin 4 tanesini meydana getiren ve genellikle herkeste çıkabilen en arkada yer alan azı dişlerin adıdır. Bu dişler çıkarken kişilere  ağrı ve acı verebilir. Bu durumda yirmilik dişlerin çekilmesi gerekir.  Yirmilik diş çekimi işlemi kişinin durumuna göre gömülü ve yarı gömülü olarak 2 kısma ayrılır. Kolay bir işlem olmasıyla beraber hasta 10 gün içerisinde iyileşme gösterir. 20’lik diş çekimi fiyatları ise hastanın muayene sonrası nasıl bir işlem yapılması gerektiği ile ilgili bir konudur. Cadde Dental Hastane bu ve bunun gibi ağız ve diş sağlığı alanında uzman ve tecrübeli kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.