DOLAR 32,5579 0.04%
EURO 35,0161 0.44%
ALTIN 2.420,32-0,10
BITCOIN %
Mersin
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

İnstagram ve diğer sosyal medya ağlarının sevilen yüzü Mehmet Enlioğlu.
  • Haber444
  • Gündem
  • İnstagram ve diğer sosyal medya ağlarının sevilen yüzü Mehmet Enlioğlu.

İnstagram ve diğer sosyal medya ağlarının sevilen yüzü Mehmet Enlioğlu.

ABONE OL
13 Temmuz 2021 09:53
İnstagram ve diğer sosyal medya ağlarının sevilen yüzü Mehmet Enlioğlu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cepshop firmasıyla bilinen sosyal medya fenomeni genç iş adamı Mehmet Enlioğlu çektiği videoları sosyal medyada paylaşınca çok fazla ilgi görmeye başladı ve internetin aranan isimlerinden birisi oldu. Cep telefonu sektöründe merdiven altı diye tabirde bulunduğumuz işletmelerin müşterilere yaptığı yanlışları haksız elde ettiği kazançları mizahi olarak videoya döküp sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Meslektaşları tarafından yurt dışı ve Türkiyenin 81 ili olmak üzere ilgi gördüğü gibi tepkide görmeye başladı, kendi meslektaşlarından hakaretler alan Mehmet Enlioğlu “Biz çektiğimiz videoları mesleğimizi kötülemek karalamak için değil, içimizdeki kötü niyetli insanları ifşalamak için çekiyoruz. Mesleğimizde çok düzgün iş yapan binlerce işletme olduğu gibi, müşterilerini kandırıp dolandıranda çok fazla işletme var” .

Çektiği videolar sayesinde ünlenip 2020 yılında yılın en iyi video içeriği üreticisi ödülünü, 2021 yılında ise kendi markası cepshop için yılın en iyi teknoloji markası ödülünü aldı.

iNSTAGRAM: https://instagram.com/mehmetenliogluu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.