DOLAR 32,3390 0.26%
EURO 35,1338 -0.03%
ALTIN 2.308,441,37
BITCOIN %
Mersin
19°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İş adamı Yasin Çelepi: “Pandeminin varlığı  her sektörü etkiledi”
  • Haber444
  • Gündem
  • İş adamı Yasin Çelepi: “Pandeminin varlığı her sektörü etkiledi”

İş adamı Yasin Çelepi: “Pandeminin varlığı her sektörü etkiledi”

ABONE OL
19 Ekim 2021 11:40
İş adamı Yasin Çelepi: “Pandeminin varlığı  her sektörü etkiledi”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasin Çelepi Bursalı’ lı ve 07.07.1997 doğumlu ünlü insanıdır. Birçok sektörde yatırımları bulunan Yasin Çelebi özellikle Bursa’ya en çok yatırım yapan iş adamlarından biridir. Instagram üzerinde 1 milyondan fazla takipçiye sahip olan Yasin Çelepi ilgi ve merakla takip edilmektedir. Son günlerin popüler ismi olan Yasin Çelepi her kesimden insana hitap ediyor, örnek oluyor ve yol gösteriyor. Gençler için büyük ilham kaynağı olan Yasin Çelepi Instagram sayfasında hikâyesini paylaşarak yol göstericilik yapıyor.

Yasin Çelepi yaptığı konuşmasında pandeminin her sektörü kötü etkilediğini ve bu sektörlerden birinin de kendi sektörü olduğunu vurguladı. Sosyal medya işlerinde bir lider olan iş insanı Yasin Çelepi iş dünyasında adım adım ilerlemeye devam etmektedir. Yasin Çelepi yeni sektörlere de yatırım yapmaya hazırlandığını açıkladı. Takipçilerinin severek izlediği Yasin Çelepi iş dünyasında adından daha çok söz ettireceğe benziyor. Sosyal medya ve kripto para işlerinde adını çokça duyduğumuz Yasin Çelepi son zamanların en çok takip edilenlerinden biridir.

İnstagram’da Yasin Çelepi : https://www.instagram.com/yasincelepi/

IMDB’de Yasin Çelepi: https://www.imdb.com/name/nm13040932/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.