DOLAR 32,5178 0.19%
EURO 34,5805 0.04%
ALTIN 2.494,760,35
BITCOIN 20734850,94%
Mersin
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşitme Kaybına Son

İşitme Kaybına Son

ABONE OL
13 Eylül 2020 21:02
İşitme Kaybına Son
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşitme kaybı yaşıyorsanız veya duyamıyorsanız bir işitme cihazı tedarik ederek bu sorunu ortadan kaldırabilir ve dış ortam seslerini rahatlıkla algılayabilirsiniz. İşitme cihazı dış ortamda bulunan değişik frekanslardaki sesleri algılayan ve sizlere bu sesleri duyma imkanı sağlayan cihazlardır. İşitme kaybı yaşıyorsanız öncelikle bir işitme testi yaptırmalısınız. İşitme testi sonrasında kayıp oranına göre sizlere farklı modeller sunan Duymer firması ile iletişime geçebilir ve ihtiyacınız olan işitme cihazını tedarik edebilirsiniz. İşitme kaybı sonrasında sizlere kulak içi ve kanal içi olmak üzere iki farklı tasarımda cihaz sunulmaktadır. Kulak testi sonrasında kulak yapınıza göre bir kulak cihazı tedarik edebilir ve dış ortamda bulunan sesleri kolaylıkla duyabilirsiniz. Kulak yapınıza göre özel olarak da üretim yapılan kulak cihazı çok ekonomik fiyatlarla sizlere sunulduğu için herhangi bir şekilde ekonomik anlamda zorlanmıyorsunuz.

Dünyaca Ünlü Markalar

Çok küçük ölçülere sahip olan kulak cihazı ve kanal içi işitme cihazı isterseniz özel tasarımlar şeklinde de sizlere sunulabiliyor. İşitme cihazı fiyatları tüm modellerde çok ekonomik olduğu için maddi anlamda zorluk yaşamıyorsunuz. Çok kolay bir şekilde çözümleyebileceğiniz işitme cihazı sorununuz geçmişte büyük bir problem olarak kalmış ve insanlara iletişimde büyük sorun oluşmasına neden olmuştur. Gelişen tıp teknoloji sayesinde bu sorun ortadan kaldırılmış, dış ortam seslerini rahatlıkla uygulayabileceğiniz özel tasarımlara sahip işitme cihazları geliştirilmiştir. Duymer firmasının internet sitesiniz ziyaret ettiğiniz de site de yer alan modeller arasından seçim yapabilir veya dilerseniz özel tasarım işitme cihazları da yaptırabilirsiniz. Widex, Starkey, İnterton, Audifon gibi dünya çapında firmalara ait modellerin yer aldığı sitemizde ihtiyaç duyacağınız tüm kulak cihazı ve işitme cihazı modellerini bulabilirsiniz. Ekonomik fiyatlar ile sizlere sunulan cihazları online olarak satın alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.