DOLAR 32,5236 -0.07%
EURO 34,9404 0.28%
ALTIN 2.443,950,88
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İşletim Sistemi ve Hızlı Performans

İşletim Sistemi ve Hızlı Performans

ABONE OL
17 Mart 2021 16:09
İşletim Sistemi ve Hızlı Performans
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İşletim sistemi kurulumu yapmadan önce bilgisayarın hafızasının oldukça geniş yapıda olması önemlidir.  32 ve 64 bit aralığında olması gerekir. Bu sayede Windows 10 her zaman geniş bellekte olan bilgisayarlar içerisinde çalışma sağlar. Kısa süre içerisinde istenilen bir sürü sayfada dolaşım sağlayarak aynı zaman içerisinde farklı portallara giriş imkânı tanır.

İşletim sisteminin bilgisayara kurulabilmesi için öncelikle Windows ürün anahtarı satın almak gerekir. Windows 10 ürün anahtarı satın al kısmından Blue Yazılım firması tarafından uygun fiyatlarda müşterilere sunulur. Alınan kod kısa süre içerisinde ProduKey penceresi açarak sabit sürücü kısmının sağ tarafında bulunan 25 haneli ürün kodu girilir. Böylelikle işletim sistemi kısa süre içerisinde çalışma olanağı sağlar.

İşletim Sisteminden Beklenen Hız

İşletim sistemleri arasında en hızlı olarak kullanımı sağlayan Windows 10 beklentileri karşılamayı başarıyor. İstenilen hızda çalışma performansı gösterecek hız ayarında oldukça önemli bir çalışma gerçekleştiriyor. Beklentilerini en iyi şekilde karşılayan Blue Yazılım firması ürünleri ile her zaman orijinal paketler sunmaya devam etmektedir. Farkın en iyi şekilde yansıtan firma içerisinde bulunan ürünler arasında bilgisayarlar ve birçok işletim sistemleri yanında bilgisayar ürünleri de mevcuttur.

Beklenen işletim sistemi başarısı her zaman en iyi şekilde kanıtlamaya devam eden Microsoft’un çıkarttığı Windows 10 sürümü ile de birçok kişiyi hayran bırakmaya devam ediyor. Windows anahtarı satın al seçeneği ile Blue yazılım firmasından satın almak da oldukça kolay.  Orijinal lisans paketleri de firmada her zaman mevcuttur. Merak edilen her konuda Blue Yazılım firması web sayfasından her zaman hizmet alabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.