DOLAR 32,3690 0.15%
EURO 34,9789 -0.3%
ALTIN 2.323,970,21
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Valiliğinden Boğaziçi Üniversitesi önündeki gösterilerle…
  • Haber444
  • Gündem
  • İstanbul Valiliğinden Boğaziçi Üniversitesi önündeki gösterilerle…

İstanbul Valiliğinden Boğaziçi Üniversitesi önündeki gösterilerle…

ABONE OL
6 Ocak 2021 07:15
İstanbul Valiliğinden Boğaziçi Üniversitesi önündeki gösterilerle…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Valiliği, Boğaziçi Üniversitesine rektör atanmasına ilişkin gösteriler sırasında 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’na muhalefet eden ve polise karşı mukavemet gösterdiği tespit edilen 28 kişinin yakalanmasına yönelik operasyonlarda, 2’si Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi 17 kişinin gözaltına alındığını, 11 firarinin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

Açıklamada, operasyonlarda; 2’si Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi 17 şahsın gözaltına alındığı, 11 firarinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. 

Polisin, her olayda olduğu gibi dünkü protesto gösterileri sırasında da kanunların verdiği görev, yetki ve sorumluluklarını sağduyu, sabır, anlayış ve kararlılıkla yerine getirdiği, getirmeye devam edeceği vurgulanan açıklamada, “Gösteriler sırasında polisimize yönelik asla kabul edilemez itham ve davranışlar karşısında, polisimize destek veren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” ifadesine yer verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.