DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20696203,92%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da Kaliteli Hurdacılık Hizmeti

İstanbul’da Kaliteli Hurdacılık Hizmeti

ABONE OL
17 Eylül 2020 17:25
İstanbul’da Kaliteli Hurdacılık Hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hurdacılık hizmetleri son zamanlarda insanların bilinçlenmesi ile birlikte büyük ilgi görmektedir. İşletmelerin zamanında çöp olarak nitelendirdiği hurdalar artık değerleniyor. İstanbul’un birçok bölgesinde geniş alanlara hizmet veren Çalışkan Hurda Metal firmamız hurdalarınızı değerinde alıyor. Hem siz kazanıyorsunuz hem de biz kazanıyoruz. Bizlere ulaşmanız yeterli oluyor. 1999 yılında faaliyete geçen firmamız 20 yılı aşkın hizmetleri ile birlikte müşteri memnuniyetini garantilemektedir. Profesyonel kadrosu çalışkanlığı ve disiplini ile işlemleri en hızlı sürede gerçekleştirmektedir. İstanbul hurdacı sektöründe en kaliteli firmalar arasında yer almaktayız. Yerinde aldığımız hurda atıklar sayesinde geri dönüşüme ciddi anlamda katkı sağlıyoruz. Sizlerde çevre kirliliğine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmak için bizlere ulaşabilirsiniz.

Her Bölgede Hizmetimiz Devam Ediyor

Müşterilerimiz hurda satışları için her zaman En yakın hurdacı araştırması yaparak sonuç almaya çalışıyor. Bizlerde bunu göz önünde bulundurarak sizlere daha da yakın olmak için İstanbul’un her bölgesinde hizmet vermeyi amaçladık. Böylece sizler hurdalarınızı değerlendirmek isteyince bizlere daha kolay ulaşabiliyorsunuz. İstanbul büyür bir il olduğu için tek bir bölgeden sizlere hizmet vermenin doğru olmayacağını düşündük ve birçok ilçede sizlere hizmet vermeye başladık. 20 yılı aşkın bu sürede kazandığımız deneyimler ve tecrübeler ile müşteri memnuniyetini yakalamayı başardık. Ataşehir hurdacı bu anlamda sizlere örnek olabilecek en iyi hizmet bölgesidir. Farklı bölgelerden hizmet almak istiyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.