DOLAR 32,3826 0.19%
EURO 35,1283 0.02%
ALTIN 2.325,280,26
BITCOIN 2275147-0,40%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbulda öğretim görevlisi Aylin Sözer, eski sevgilisi tarafından…
  • Haber444
  • Gündem
  • İstanbulda öğretim görevlisi Aylin Sözer, eski sevgilisi tarafından…

İstanbulda öğretim görevlisi Aylin Sözer, eski sevgilisi tarafından…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
İstanbulda öğretim görevlisi Aylin Sözer, eski sevgilisi tarafından…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maltepe’de bir kişi eski sevgilisi olduğu iddia edilen kadının önce boğazını kesti. Ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Aylin Sözer feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Delbe’nin üzerinden kadına ait altın kolyeler çıktı.

Kısa sürede Sözer’in yaşadığı eve gelen polis ekipleri içeride birinin olduğunu fark etti. Ekipler kapıyı çaldı fakat kimse açmadı.

Polislerin geldiğini gören şüpheli Kemal Delbe kapı önüne yığınak yaptı. Ardından ekipler tarafından çağrılan çilingir kapıyı açtı.

Dairede yangın çıktığını gören polisler durumu İtfaiye ekiplerine bildirdi. İçeri giren polisler Delbe’yi ve yerde yatan Aylin Sözer’i gördü.

Delbe kendisini gözaltına almak isteyen polislere saldırdı ve üzerlerine yanıcı sıvı dökmek istedi. Çıkan arbedede bir polis memuru elinden yaralandı. Şüphelinin yapılan üst aramasında üzerinde Sözer’e ait altınlar ve yanıcı sıvı bulundu. Polislerin bazıları dumandan etkilenirken şüpheli Delbe gözaltına alındı.

Kemal Delbe gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu. Aylin Sözen’in kardeşi olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olay yeri inceleme polislerinin yaptığı çalışmalar sürüyor. Yapılan incelemelerde, Kemal Delbe’nin, eski sevgilisi olduğu iddia edildi. Aylin Sözer’den borç para istediği ve dün akşam saatlerinde Sözen’in evine geldiği öğrenildi.

Bugün öğle saatlerinde ise şüpheli, önce Aylin Sözen’in boğazını kesti ardından üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.