DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul’da sahte içki operasyonu!

İstanbul’da sahte içki operasyonu!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:41
İstanbul’da sahte içki operasyonu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartal, Yunus Emre mahallesindeki bir adreste sahte alkol üretildiği bilgisi üzerine harekete geçen İstanbul Emniyetine bağlı Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yapılan çalışmaların arından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Baskında, bir şüpheli gözaltına alındı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

Adreste yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca, 380 mermi, 75 litre saf alkol, faklı firmalara ait içine sahte alkol doldurulmuş 24 şişe içki, 29 boş şişe, sahte bandrol ve sahte içki yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

ÇÖPTEN TOPLANAN ŞİŞELER

Uzmanlar, sahte alkol üreten bazı şüphelilerin, özellikle alkollü içki servisi yapan restoran ve eğlence merkezlerinin çöplerindeki şişeleri toplattıkları belirtti. Sahte içki imalatçılarının bu şişeleri aracılardan satın aldıkları daha sonra da sahte içki doldurulan şişelerin, sahte bandrollerle yeniden piyasaya sürüldüğü öğrenildi.

İLGİLİ HABERFatih’te sahte içki operasyonu!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.