DOLAR 32,3838 0.19%
EURO 35,0948 -0.01%
ALTIN 2.325,510,27
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İtem Satış Üzerinden Uygun Hesap Bul

İtem Satış Üzerinden Uygun Hesap Bul

ABONE OL
7 Ağustos 2021 16:30
İtem Satış Üzerinden Uygun Hesap Bul
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İtem Satış web sitesi uzun zamandır Türkiye üzerinde oyun pazarında hizmet vermektedir. Bu sektör özellikle de son zamanlarda daha çok rağbet görmeye başlamıştır. Firma sahipleri de Türkiye üzerinde bulunan oyuncuları için oldukça uygun fiyatlara sahip e-pin ürünleri sağlayabilmektedir. Bu sayede site içerisinden aldığınız bu kodlar ile oyunlarınızda daha iyi vakit geçirebilirsiniz. Bunun dışında İtem Satış içerisinde bulunan oyun pazarında ilan mekanizması da kurmuştur. İlan açmadan ise sadece üyeler faydalanabilir. Üstelik ücretsiz bir şekilde istediğiniz gibi kullanım elde edebilirsiniz.

İlan pazarı sayesinde online oyunlarda bulunan item, skin, gold gibi oyun içi ürünleri satarak para kazanabilirsiniz. Ya da oldukça bulmakta zorlukta çekiyorsanız aynı şekilde satın da alabilirsiniz. Hatta site içerisinde 2. El ucuz oyun seçenekleri de mevcuttur. Bu sayede oynadığınız oyuna daha ileri hesaplarla başlamak isterseniz sizler için avantaj haline gelecektir.

İtem Satış Güvencesi

İtem Satış güvencesiyle birlikte sizlere 7/24 olmak üzere alış veriş yapma imkanı sağlar. Bunun için hem alıcı adına hem de satıcı adına bir köprü oluşturmayı başarmıştır. Emek verdiğini hesapları nakit paralara çevirerek rahat bir şekilde işlemlerinizi tamamlamak mümkün hale gelecektir. Sizler için her cebe uygun ilan yayınlaması yapılmaktadır. Tek bir kesime hitap etmiyor oluşu sayesinde kendiniz için olan uygun hesapları kolayca bulabilirsiniz.

Kaynak: https://www.itemsatis.com/ilan-pazari.html

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.