DOLAR 32,5994 0.36%
EURO 34,7395 -0.04%
ALTIN 2.498,890,60
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kaktüs ve Sukulent Arasındaki Fark Nedir

Kaktüs ve Sukulent Arasındaki Fark Nedir

ABONE OL
13 Ağustos 2020 18:26
Kaktüs ve Sukulent Arasındaki Fark Nedir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kaktüs ve sukulent son dönemlerin ne gözde bitkilerindendir. Son yıllarda özellikle iç mekan tasarımlarında canlı bitkilere verilen yer oldukça artmıştır. Bu artış nedeniyle kaktüs ve sukulent bitkisi sahip olduğu değere ulaşmıştır. Bu bitkiler her zaman yeşil kalabilen yapıları ve kolay bakımları ile hem çok rahat kullanılabilmekte hem de ortamlara çok güzel bir estetik katabilmektedir.

Kaktüsler bildiğiniz üzere sıcak çöl bitkileridir. Bu bitkiler dikenli yapılara sahiptir ve her mevsim yeşil olarak kalmaktadır. Çöl bitkisi oldukları için çok suyu sevmezler ve bakımları çok kolaydır. Onları soğuk ortamlardan uzak tutmanız ve arada bir sulamanız yeterli olacaktır. ve artık online olarak satışa sunulan kaktüsler en çok çeşidi ile sizlere sunulmaktadır. Online kaktüs satın al sayesinde hem bol çeşit hem de en uygun fiyatları bulabilirsiniz.

Sukulent bitkisi yine kaktüs familyasından olan bir bitkidir. Kaktüsten farkı ise dikensiz ve etkili olan yapraklarıdır. Yine çöl bitkisi olan sukulent kolay bakımı ve yeşil renkleri ile en çok beğenilen dekor ürünlerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Online sukulent satın al fırsatı ile her büyüklükte sukulentler arasından seçimler yapabilirsiniz.

Biobet Online Bitki Satışı

Biobet sitesi olarak sizlere online olarak sukulent, kaktüs ve fide satın al imkanı sunuyoruz. Web sayfamıza giriş yapabilir ve en uygun fiyatlardan tüm bu bitki türlerini satın alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.