DOLAR 32,6013 0.38%
EURO 34,7940 0.16%
ALTIN 2.497,280,53
BITCOIN 21163606,78%
Mersin
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Karantina yurdunda ilk sabah

Karantina yurdunda ilk sabah

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:42
Karantina yurdunda ilk sabah
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsü tedbirleri kapsamında yurt dışından getirilen Türk vatandaşları 14 gün boyunca karantina altında tutuluyor.

Avrupa’dan getirilenler için İstanbul’da üç Kocaeli de ise bir öğrenci yurdu boşaltılarak karantina merkezi haline getirildi.

Umreden dönenler ise aralarında Ankara, Kayseri, Konya ve Eskişehir’in de bulunduğu 16 ilde öğrenci yurtlarına yerleştirildi.

Avrupa’dan getirilen Türk vatandaşları karantina altında ilk gecelerini geçirdi. Foto DHA

KARANTİNADA İLK GECE

İstanbul’da  yurt dışından getirilen vatandaşların karantinada kaldığı yurtlardan biri olan Başakşehir Kanuni Sultan Süleyman Yurdu’nda karantina altına vatandaşlar ilk geceyi geçirdi.

Sabah saatlerinde karantina altındaki bazı vatandaşlar hava almak için pencerelere çıktı, kameralara el salladı.

Yurdun bulunduğu sokak araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Foto: DHA

YURT ÇEVRESİNDE GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ

Polis ekiplerinin de yurt çevresinde geniş güvenlik önlemi aldığı görülürken, yurt girişinin bulunduğu cadde yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

Dün akşam saatlerinde çeşitli ülkelerden gelen vatandaşlar havalimanından 9 otobüsten yurda getirilmişti. Vatandaşlar 14 gün boyunca yurtta gözlem altında tutulacak. (DHA)

İLGİLİ HABERCumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: 06.00 itibarıyla tamamlandı İLGİLİ HABERSon dakika: Karantina torpili sosyal medyada patladı işin rengi değişti… Tepki yağdı!

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.