DOLAR 32,5671 0.06%
EURO 34,9940 0.28%
ALTIN 2.424,170,08
BITCOIN 2095259-3,01%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kayseri’de umreden dönen bir kişi corona virüsünden öldü!
  • Haber444
  • Gündem
  • Kayseri’de umreden dönen bir kişi corona virüsünden öldü!

Kayseri’de umreden dönen bir kişi corona virüsünden öldü!

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:39
Kayseri’de umreden dönen bir kişi corona virüsünden öldü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Umre’den gelen ve Kayseri’de gözlem altında tutulan yaşlı bir kadının corona virüsü nedeniyle hayatını kaybettiğini Kayseri İl Sağlık Müdürü duyurdu.

Acı haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Kayseri İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli şu ifadelere yer verdi:

* Bugün Kayseri’de ilk kaybımız, yaşlı bir umreci misafirimiz oldu. Kendilerini direkt havaalanından hastaneye almış idik. Bu açıdan izole ve ilk günden itibaren yakın takibimizdeydi. Misafirimize Allah’tan rahmet diliyorum.

* Bakanımızın da belirttiği gibi yurt dışından gelen vatandaşlarımızın yanında, yurt içinde de temaslı hastalarımızın artık görülüyor olması evde kalmanın (kendi kendini izole) ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

* Dün itibariyle ilimizde de temaslı bir vakamız tespit edildi. Ne kadar hazırlıklı olsak da sizlerin bu sürece uyumu çok önemli. Toplu alanlardan uzak duralım.

* Cenazelere taziyelerimizi telefonla iletelim. Oturmalara ara verelim. Lütfen evde kal Kayseri.

İLGİLİ HABERCorona virüsünü yayan uygulama!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.