DOLAR 32,3660 0.11%
EURO 35,0553 -0.15%
ALTIN 2.322,080,14
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kendi İşini Kurdu, Dünyayı Gezmeye Başladı : Yarkın Güloğlu
  • Haber444
  • Gündem
  • Kendi İşini Kurdu, Dünyayı Gezmeye Başladı : Yarkın Güloğlu

Kendi İşini Kurdu, Dünyayı Gezmeye Başladı : Yarkın Güloğlu

ABONE OL
20 Ekim 2021 14:48
Kendi İşini Kurdu, Dünyayı Gezmeye Başladı : Yarkın Güloğlu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir çok farklı şehir tecrübesi olan ve bu tecrübeleri lokal yollar ile gerçekleştiren Yarkın’ın, gezdiği ülkeler arasında İran, Irak, Tayland, Singapur gibi bir çok farklı ülke bulunmakta. Türkiye’de ve yurt dışında sayısız otostop yolculuğu yapmış ve yeni “What is ..?” videoları ile paylaşımları daha da artmaya başlamış.

Yarkın Güloğlu Kimdir?

30 Ağustos’da Ankara’da doğan Yarkın Güloğlu, 2014’ten bu yana türk bir gezgin olarak dünyayı geziyor ve bu gezilerde yaşadığı deneyimi Instagram, Youtube ve websitesi üzerinden paylaşıyor. İzmir’de büyüyen Yarkın Güloğlu, üniversitede okurken aynı zamanda bir firmada çalışarak para biriktirip Türkiye’nin birçok şehrini otostopla gezmeye başladı. Çalıştığı yerde işi laptop üzerinden olmasına rağmen sürekli bir ofis hayatına entegre olamayıp freelance olarak iş hayatına devam etme kararı aldı ve işleri düzenli devam eden Yarkın kendi alanında arkadaşı ile birlikte seyseo adında bir firma kurarak gezilerini bir yandan çalışma hayatına entegre ederek sürdürmeye devam etti.

Lokal deneyimler yaşamayı seven ve gittiği her ülkelerde sürekli toplu taşıma, couchsurfing, otostop ve hatta ucuz ülkelerde taksi vb. araçlar kullanarak seyahat eden Türk gezgin sizlere gezi tecrübelerini aktarmaya devam ediyor.

Yarkın’ın Gittiği Ülkelerden Bazı Kareler

Tayland – Kaplan Krallığı

İran – Masuleh Köyü

Kazaksitan – Türkistan (Ahmet Yesevi Türbesi)

İzmir – Sasalı

Yarkın’ın Sosyal Medya Hesapları

Instagram : https://www.instagram.com/yarkinguloglu

Youtube : https://youtube.com/yarkinguloglu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.