DOLAR 32,5658 0.07%
EURO 34,9631 0.28%
ALTIN 2.426,570,16
BITCOIN 2086832-3,45%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıl Çadır Özellikleri

Kıl Çadır Özellikleri

ABONE OL
27 Ağustos 2020 10:43
Kıl Çadır Özellikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmişte bir yaşam alanı bir ikamet alan olarak kullana kıl çadır modelleri günümüzde de otantik yapıları ile farklı amaçlar için kullanılmaktadır. Kıl çadır düğün salonu, kıl çadır cafe, kıl çadır restoran, kıl çadır eğlence merkezi gibi farklı amaçlar için kullanılan çadırlar profesyonel birer yaşam alanı olmakla birlikte otomatik klima sistemine sahip olan çadır modelleridir. Yüzde 100 keçi kılın dan üretildiği için yaz aylarında genişleyerek iç mekanı serin tutan, kış aylarında ise sıklaşarak mekanı sıcak tutan kıl çadırdılar bu özellikleri ile avantaj sağlamaktadır. Kıl çadırlar keçi kılından yapıldığı için öncelikle zararlı hayvanları ve böcekleri uzak tutmaktadır. Bu sayede evinizin, yaşam alanınızın güvenli olmasını sağlayan Kıl çadır modelleri aynı zamanda yörük çadırı olarak da kullanılmaktadır.

Padişah Çadırları

Günümüzde hem güvenli hem de otomatik iklimlendirme sistemine sahip olan bir iç mekana sahip olması nedeniyle tercih edilen kıl çadır düğün salonu , eğlence merkezi ve yaşam alanı olarak tercih edilen bir yapıdır. Bu sayede ekonomik yaşam alanlarına sahip oluyorsunuz. Osman döneminde padişahların sefer sırasında konakladığı çadır modelleri olarak da kullanılmış olan çadırlar için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Oba Kıl Çadır firması olarak farklı her amaç için üretmiş olduğumuz tüm ürünleri web sayfamız aracılığı ile sizlere sunuyoruz. Sizlerde sitemiz üzerinden bizlere hızlı ve kolay şekilde ulaşabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.