DOLAR 32,5742 0.1%
EURO 35,0349 0.56%
ALTIN 2.434,810,50
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu: Türkiye bu sorunların tamamını aşar
  • Haber444
  • Gündem
  • Kılıçdaroğlu: Türkiye bu sorunların tamamını aşar

Kılıçdaroğlu: Türkiye bu sorunların tamamını aşar

ABONE OL
16 Mart 2021 21:17
Kılıçdaroğlu: Türkiye bu sorunların tamamını aşar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM’de partisinin grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak için bütün çalışmaları birlikte yapacaklarını belirtti. Bu nedenle birlik ve beraber olmanın, sorunlara doğru teşhis koymanın, sağlıklı ve tutarlı çözüm üretmenin görevleri olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yoktur. Türkiye’ye huzuru, bereketi, birlikteliği getirmek mümkündür; ama bunun tek yolu vardır CHP’nin iktidar olması. Bütün baskılara, iftiralara rağmen yapacağız. Çünkü biz görüşü, kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun vatandaşlarımızı seviyoruz. Biz onların sorunlarına talibiz. Biz devletin bütçesine talip değiliz. Devletin bütçesinden malı götürmeye talip değiliz. Biz vatandaşın sorunlarını çözmeye talibiz ve çözeceğiz” dedi.

Kılıçdaroğlu, geçen hafta Uşak, Manisa ve İzmir’de ziyaretlerde bulunduğunu, vatandaşlarla beraber olduğunu ve onları dinlediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, “Bir tek dertsiz kişi görmedik. Onlara ümit vermeye çalıştım. Onlardan karamsar olmamalarını istedim, ‘beraber düzelteceğiz, birlikte olduğumuz zaman Türkiye bu sorunları aşar’ dedim. ‘Bu memleketi aydınlığa çıkarmak için bütün çalışmaları birlikte yapacağız’ dedim. ‘Beraber düzelteceğiz. Sizlerin desteğiyle düzelteceğiz. Birlikte olduğumuz zaman Türkiye bu sorunların tamamını aşar’ dedim” diye konuştu.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlıkçıların sorunlarını gündeme getiren Kılıçdaroğlu, “Sağlık çalışanlarının bütün hakları teslim edilmedi, talepleri göz ardı edildi. Bir kişinin hayatını kurtarmak için hayatını feda eden kişiye ‘sağlık çalışanı’ denir. Biz onlara minnet borçluyuz, onların en büyük zevki tedavi ettikleri hastanın yürüyerek hastaneden çıkması. 387 çalışanımız pandemi döneminde hayatını kaybetti. Onlar içinde bulunduğumuz dönemin bir meslek hastalığı sayılmasını istediler; ama iktidar bu görevi yerine getirmedi. Parlamento hazır buna; ama iktidar tarafından kanun teklifi gelmediği için geçemiyor. Bizim bu konuda verdiğimiz mücadele sayımızın yetersizliği nedeniyle gerçekleşmedi. İlk seçimde iktidar olacağız Allah’ın izniyle, o zaman gerçekleştireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

DHA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.