DOLAR 32,5537 0.11%
EURO 34,9245 0.69%
ALTIN 2.434,400,08
BITCOIN 21745120,49%
Mersin
22°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Kim Kardashian’a benzemek için günde 6 saat harcıyorum”
  • Haber444
  • Gündem
  • “Kim Kardashian’a benzemek için günde 6 saat harcıyorum”

“Kim Kardashian’a benzemek için günde 6 saat harcıyorum”

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
“Kim Kardashian’a benzemek için günde 6 saat harcıyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Los Angeles’ta yaşayan 28 yaşındaki Jennifer Ward, saç ve makyajı için günde dört saat, spor salonunda ise iki saat geçiyor. Dışarı çıktığında ise Kim’in hayranları tarafından sürekli takip ediliyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Jennifer Ward (@jennifer.janelle)’in paylaştığı bir gönderi (24 Ağu, 2018, 2:49ös PDT)

Kim Kardashian’ı taklit ettiği saç ve makyajı günde dört saatini alıyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Kim Kardashian West (@kimkardashian)’in paylaştığı bir gönderi (5 Mar, 2020, 10:03öö PST)

Güzellik blogger’ı ve şarkıcı olan Jennifer, Kim Kardashian’ı taklit edebilmek için her hafta online alışveriş yapıyor ve bunun kendisi için tam zamanlı bir işe dönüştüğünü söylüyor. Ayrıca Kardashian’ın kum saati vücuduna sahip olmak için üç farklı korse kullandığını belirten Jennifer, gerek olursa ameliyat olabileceğini de söyledi.

Hikayesini anlatan Jennifer, “Keeping Up With The Kardashians adlı şov 2007’de ilk kez yayınlandığından beri, yıllardır Kim Kardashian’a benzediğimi düşünüyordum
Aileye duyduğu hayranlığı dile getiren Jennifer, Keeping Up With Three Kardashians adlı şovun her bölümünü kaçırmadan izliyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Jennifer Ward (@jennifer.janelle)’in paylaştığı bir gönderi (1 Haz, 2018, 12:51ös PDT)

Jennifer, yalnızca saç ve makyajda değil, giysilerinde de Kim Kardashian’ı taklit ediyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Kim Kardashian West (@kimkardashian)’in paylaştığı bir gönderi (19 Ara, 2019, 6:46öö PST)

“Başlarda onun gibi görünmek için çabalamıyordum. Evet benzer özelliklerimiz vardı, ama onun daha büyük bir hayranı olmaya başladıkça görünümünü de taklit etmeye çalıştım. Nisan 2018’de Kim, ona benzediğim fotoğraflarımdan birini retweet etti. Bu benim havaya uçtuğum andı.
Şimdi ise, Kim’e benzemek için özellikle efor sarf ediyorum. Bence her geçen gün daha çok benziyorum.”

“Keeping Up With Three Kardashians’ın her bölümünü izledim. Bence çok akıllı ve yetenekli bir aile. Tarzlarını ve yaptıklarını çok seviyorum. Her gün Kim’in Instagram storylerini izliyorum, yaptığı her şeyi takip ediyorum. Kendi görünümümü, onu takip ederek güncel tutuyorum. Bu tam zamanlı bir iş. Stili çok geçişken. O, dünyadaki trendleri belirleyen kişi ve onu takip etmek zor.”

Kim Kardashian’a olan hayranlığından dolayı onun gibi görünmek için fazla efor sarf eden Jennifer, zaman zaman zorlandığını belirterek “Onu taklit etmek bazen zor oluyor. Yeni stil bir elbise giydiğinde, benzerini hazır giyimde bulamayabiliyorum. Onun giydiklerinin ucuz versiyonlarını satın alıyorum. Kim, dünyanın en büyük moda tasarımcılarıyla çalışıyor, onun giydiklerini satın almak gerçekten çok pahalıya patlardı” dedi.

Gardrobunda Kim Kardashian stili giysilerini ayrıca sakladığını söyleyen Jennifer, “Makyaj ve saç trendlerini ayrıca takip etmek gerekiyor. Kim’i bir hafta uzun örgülerle görürken, sonraki hafta kısa bob saçlarıyla görebiliyoruz. Bu yüzden uyum sağlamak gerçekten zor ve ek saç satın almak gerekebiliyor” dedi.

Jennifer ve 32 yaşındaki eşi Aundre Pipkin

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Jennifer Ward (@jennifer.janelle)’in paylaştığı bir gönderi (31 Ağu, 2018, 11:12öö PDT)

Kim Kardashian, eşi Kanye West ile birlikte;

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Kim Kardashian West (@kimkardashian)’in paylaştığı bir gönderi (12 Şub, 2020, 10:36öö PST)

Son iki senedir her hafta online olarak giysi, makyaj malzemesi ve aksusar satın aldığını belirten Jennifer, tutumlu biri olduğunu söyleyerek toplamda 1.000 dolar harcadığını söyledi.

“Yılda üç veya dört tane postiş ve peruk alıyorum, böylece saçlarımı kesmem gerekmiyor. Aramızdaki benzerliği fark etmeden önce güzellik blogger’ıydım. Bu yüzden makyaj malzemelerine ücret vermiyodum. Kim’in KKW serisi favorilerimden biri.”

Kim Kardashian gibi görünebilmek için her gün saatlerini harcayan Jennifer, dışarı çıktığında insanların arkasından “Hey, Kim Kardashian” diye seslendiğini söyledi.

Jennifer, vücut formunu Kim Kardashian’a benzetebilmek için farklı korseler kullanıyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Jennifer Ward (@jennifer.janelle)’in paylaştığı bir gönderi (27 Şub, 2020, 7:52öö PST)

Benzer şekilde, Kim Kardashian da giysilerinin içine korse giyiyor;

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Kim Kardashian West (@kimkardashian)’in paylaştığı bir gönderi (13 Kas, 2019, 7:23öö PST)

Dışarıda onu gören insanların Kim Kardashian ile olan benzerliğine inanamadıklarını söyleyen Jennifer, bazen kendisini doğum gününe Kim olarak gelmesini isteyenlerle karşılaştığını söyledi. İnsanların verdiği tepkileri iltifat olarak kabul eden Jennifer, Kardashian’ın iş etiğini takdir ettiğini ve ortaya çıkardığı bütün işleri ilgiyle takip ettiğini de sözlerine ekledi.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Jennifer Ward (@jennifer.janelle)’in paylaştığı bir gönderi (22 Mar, 2020, 2:50ös PDT)

Güzellik blogger’ı olan Jennifer, Kim Kardashian gibi görünmeyi seviyor.

Bu gönderiyi Instagram’da gör

Kim Kardashian West (@kimkardashian)’in paylaştığı bir gönderi (6 Şub, 2020, 5:57ös PST)

Jennifer, Kim Kardashian’ın tercih ettiği estetik uygulamaları da takip ediyor. Kendisini Kim Kardashian’a benzemekten alıkoyacak herhangi bir estetik ameliyat yaptırmadığını söyleyen Jennifer, bazı dolgu uygulamarını denemiş.

Kardashian’ın son iki yılda vücudunun aldığı form, Jennifer için motivasyon kaynağı olmuş. Jennifer, haftanın her günü iki saatini spor salonunda harcıyor ve sağlıklı besleniyor. Birkaç senede 20 kilo verdiğini söyleyen Jennifer, yeni hayat düzeni sayesinde Kim’e daha fazla benzediğini düşünüyor.

Jennifer, 32 yaşındaki girişimci eşi Aundre Pipkin’in de kendisi gibi Kim Kardashian’ı çok sevdiğini ve kendisini yaptığı her şeyde desteklediğini de sözlerine ekledi. Eşinin Kanye West ile ortak noktaları olduğunu ve benzer stillere sahip olduklarını söyledi.

GÜNÜN ÖNEMLİ HABERLERİ

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.