DOLAR 32,3838 0.19%
EURO 35,0948 -0.01%
ALTIN 2.325,510,27
BITCOIN 2272172-0,62%
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kırklareli Valiliği: Bulgar vatandaşların Corona virüsü getirdiği iddiaları gerçek değil
  • Haber444
  • Gündem
  • Kırklareli Valiliği: Bulgar vatandaşların Corona virüsü getirdiği iddiaları gerçek değil

Kırklareli Valiliği: Bulgar vatandaşların Corona virüsü getirdiği iddiaları gerçek değil

ABONE OL
10 Şubat 2022 20:42
Kırklareli Valiliği: Bulgar vatandaşların Corona virüsü getirdiği iddiaları gerçek değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli Valiliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşlar tarafından Bulgaristan’a açılan Dereköy Sınır Kapısı’nın geçişi kapatılması yönündeki talepleri, kapıdan giriş yapan Bulgaristan uyruklu kişilerle ilgili tereddütlerinin olduğunun anlaşıldığı belirtildi.

Açılamada şöyle denildi:

*Ayrıca, bazı sosyal medya hesaplarından Dereköy Sınır Hudut Kapısı’ndan giriş yapan Bulgaristan uyruklu kişilerin ülkemize koronavirüs getirdiği yorum ve paylaşımları da gerçeği yansıtmamakla birlikte, bu paylaşımlar vatandaşlar arasında endişe ve paniğe yol açmaktan başka bir şeye yaramamaktadır.

*Aksine, Dereköy Sınır Hudut kapımızda koronavirüs (kovid-19) pandemisi salgını için en üst seviyede önlem ve tedbirlerimiz alınmış, Bulgaristan uyruklu kişiler ve sınır kapısından giriş yapan vatandaşlarımız termal kamera ile izlenerek, ateş ölçümleri yapılmaktadır.

*Daha önceki kamuoyuna yaptığımız bilgilendirmelerde belirttiğimiz üzere Cumhurbaşkanlığımız tarafından açıklanan 21 ülke vatandaşı ve Bilim Kurulu’nun yasakladığı ilgili yabancıların ülkemize girişine izin verilmemektedir.

*Bu bağlamda tüm Kırklareli halkının içini ferah tutmaları, tüm bilgilendirmeler şeffaflık için Valiliğimizce paylaşıldığını, hijyen ve temizlik konularında kararlara uymalarını dileriz. DHA

İLGİLİ HABERCorona virüsü nedeniyle 200 porno film ücretsiz

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.