DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kivihost Sunucu Hakkında

Kivihost Sunucu Hakkında

ABONE OL
10 Haziran 2021 10:02
Kivihost Sunucu Hakkında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kivihost 2005 senesinde bu sektöre katılmış olan başarılı bir hosting markasıdır. Hosting hizmetlerinin yanı sıra alan adı kaydı, e-mail hosting, cloud sunucu ve daha birçok çeşitli hizmeti ile aranızda yer alıyor. Aynı zamanda firma kurumsal ve bireysel hosting hizmeti sağlayan Ontek’i de bünyesine katmıştır. Ontek’in de kazanmış olduğu tecrübe ve deneyimler sayesinde sitesini daha da güçlü hale getirmeyi başarmıştır. Ayrıca Kivihost kendini daha da ilerleterek geliştirdiği yazılımlarla ön plana çıkan Softartes firmasını da bünyesine katmaya başarmıştır. Her geçen gün firmasının güçlenmesine fayda sağlayarak diğer şirketlerden kendini ayırmayı başarmıştır.

SSD cloud server olarak olarak karşınıza çıkan bu hizmet ile birçok sorunu ortadan kaldırın. %100 SSD sunucu sayesinde tek tıkla kurulum, ücretsiz yedekleme, güçlü bir alt yapıya sahip olun. Ayrıca doğru sunucuya karar vermekte zorlanıyorsanız sizler için yetkili kişiler daima hazırda bekliyor olacak. İletişim hatları üzerinden yetkili kişiler ile konuşarak nasıl bir yol çizmeniz gerektiğine karar vermeniz de mümkündür.

VDS Paket Fiyatları

Vds sunucu hizmeti fiziksel sunucular üzerinde sanallaştırma gösterilerek ilerlenen bir sunucu hizmetidir. Bu hizmette kaynak değişikliği oldukça hızlı bir şekilde değişiklik gösterir. Firam her cebe uygun olarak tasarlamış olduğu 4 paket ile satış hizmet sağlıyor. Bunlar Vds mikro, gümüş, altın ve karbon paketleridir. Aylık 40 TL’den 230 TL’ye kadar sizlere hizmet paketleri sunuyor. Bu sayede işlemlerinizde düzenli aralıklarla kolay bir şekilde gerçekleşiyor.

Kaynak: https://www.kivihost.com/vds-sunucu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.