DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Koku Seçimi

Koku Seçimi

ABONE OL
27 Nisan 2021 14:47
Koku Seçimi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Parfümler insanların tarzlarını doğru bir şekilde yansıtmalarını sağlayan en önemli ürünlerden biridir. Çünkü koku, insan hakkında izlenim ve fikir sahibi olmamızı sağlar. Kimisi daha ağır ve sert kokular tercih ederken kimisi de daha hafif ve yumuşak kokular tercih eder. Ap7 erkek parfüm kokuları tarzınıza göre imal edilmiştir.

Bu kokuların ten kokusuna olan uyum da son derece önemlidir. Eğer teninize uyumsuz bir koku seçtiyseniz bu koku şişede kokladığınız gibi kokmaz. Bu sebeple teninize hangi kokunun yakışacağını güzel araştırmalı ve öyle parfüm almalısınız. Ap7parfum internet sitesini ziyaret ederek teninize en uygun kokuyu binlerce seçenek arasından bulabilirsiniz.

Parfümlerin Tendeki Uyumları

Parfümlerin içerikleri su, alkol ve aromatik yağlardan oluşur. Bu yağlar her cilt tipinde farklı reaksiyon gösterebilir. Normalde hafif olan bir koku bazı ciltte daha sert bir koku haline gelirken bazı ciltlerde ise daha görünmez bir hal alabilir. Dolayısıyla teninize uygun olan kokuyu bulmak zorlaşabilir. Parfüm alırken özellikle kalitesiz ve orijinal olmayan kokuları almamaya özen göstermek gerekir. Çünkü kalitesiz kokular ten ile buluştuğu zaman çok daha çirkin bir hal alır.

Bunun yansıra kısa sürede uçarak etkisini kaybeder. Bu da sadece boşuna yapılmış bir harcama olarak size kalır. Ap7, kaliteli ve orijinal parfümlerin bir arada toplandığı bir firmadır. Parfümlerin zengin çeşitlerini incelemek ve fikir sahibi olmak için Ap7 parfüm firmasının ap7parfum internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.