DOLAR 32,4860 -0.18%
EURO 34,9982 0.41%
ALTIN 2.435,640,53
BITCOIN 20989420,48%
Mersin
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kolay Ödeme İmkanı İle Kaliteli Oda Kokularına Ulaşın
  • Haber444
  • Gündem
  • Kolay Ödeme İmkanı İle Kaliteli Oda Kokularına Ulaşın

Kolay Ödeme İmkanı İle Kaliteli Oda Kokularına Ulaşın

ABONE OL
28 Kasım 2020 12:17
Kolay Ödeme İmkanı İle Kaliteli Oda Kokularına Ulaşın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçerisinde çevreye zarar verecek herhangi bir kimyevi madde bulundurmadan üretilen her bir koku çeşidimiz bulunulan ortamda ferahlık sağlarken kişinin uzun süre istediği kalıcı parfümü sağlıyoruz. Satın alımlarda tamamı ile faturalı şekilde güvenli ödeme sistemini sizlere sunmaktayız. Ürünlerimiz internet üzerinden satışı yapılacak şekilde sipariş oluşturmaya uygundur. Kredi kartı, EFT veya havale seçenekleri ile ödeme yapabilmeniz mümkündür. Oluşturmuş olduğunuz üyelik kaydı ile birlikte yapılan alışverişlerinizin kargo takibini yapabileceğiniz alışveriş listesini görebileceğiniz ve sepetinize erişebileceğiniz kullanışlı bir arayüz bulunmaktadır. Siz de sitemiz aracılığı ile istediğiniz oda kokusu, sprey parfüm veya esansı sipariş verebilir ve çeşitli aroma içeriklerinden faydalanabilirsiniz.

Hoş Esintiler Sunan Aromalar

2015 yılında ilk defa kurulmuş olan kimya ve kozmetik üzerine çalışan şubemiz birbirinden eşsiz ve alanında uzman üreticiler ile esans parfüm ve aroma çeşitleri üzerinde aktif olarak üreticilik de bulunmuştur. Güvenilir hizmetin sunulması için her türlü belgelendirmenin mevcut olduğu üretimimizde tamamı ile kalite odaklı bambu oda kokusu üretimini hedefliyoruz. Sunmuş olduğumuz kategorilerde üzerinde çalıştığımız aroma alanı büyük bir ihtiyacı karşılıyor. Koku veya tat vermek amacıyla gıdalarda kullanılan aromalar, gıdanın daha kuvvetli hissedilmesini sağlamaktadır. Kelime anlamı olarak “güzel koku” karşılığını veren aroma çeşitleri üretimimizde aktif olarak bulunan ürünlerimizdendir. Özellikle nargile severlerin sıklıkla kullandıkları aroma çeşitleri kullanılan cihazın içerisine istenildiği kadar eklenebilmektedir. Nargile içerisinde kullanabileceğiniz aroma çeşitleri; vişne, karpuz, kavun, muz ve limon aroması olmak üzere çeşitlerimiz bulunuyor. Uygun fiyatlar ile satın alınmasının mümkün olduğu ve oluşturduğumuz siparişi istediğiniz alana kargo yöntemi ile getirebileceğiniz birbirinden farklı aroma çeşitlerinden faydalanabilirsiniz. Bunun için Opaq kimya sitesi üzerinden hemen bir üyelik oluşturarak fırsat ürünlerini kaçırmayabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.