DOLAR 32,5238 -0.08%
EURO 34,8029 -0.19%
ALTIN 2.422,20-0,31
BITCOIN 21599470,16%
Mersin
29°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Konya Diş Beyazlatma

Konya Diş Beyazlatma

ABONE OL
10 Mart 2021 09:09
Konya Diş Beyazlatma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beyaz ve sağlıklı dişlere sahip olmak hem onlara iyi bakmaktan hem de bazı bakım ve beyazlatma tedavilerini uygulamaktan geçiyor. Bazı insanlarda yapısal olarak diş rengi beyazlık oranları farklılıklar gösteriyor. Ve birçok insanda yoğun çay, kahve, sigara vb. tüketimler sonucunda diş renklerinde bozulmalar yaşanıyor. Ve ideal beyazlığını kaybetmiş olan dişler önemli bir estetik sorun olarak karşımıza çıkıyor.

Konya diş beyazlatma uygulamaları sayesinde dişlerinizde istediğiniz ideal beyazlıklara ulaşabilirsiniz. Mevcut diş beyazlığı tonlarınızdan iki ya da üç ton daha beyaz dişlere sahip olabilirsiniz. Bunun için bazı farklı yöntemler uygulanıyor. Bu yöntemler sayesinde çok kısa sürelerde diş beyazlığı konusunda istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Diş beyazlatma yöntemleri

Diş hekimliği alanında teknolojik alanda önemli gelişimler yaşanıyor. Ve bu gelişmeler yapılan tüm tedavilere olumlu olarak yansıyor. Diş beyazlatma alanında birçok farklı tedavi yöntemi kullanılıyor. Özellikle lazer teknolojisinin etkin olduğu bu alanda çok başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Dentova Akademi diş kliniği bünyesinde en son teknoloji ile yapılan tüm diş beyazlatma yöntemlerini bulabilirsiniz. Diş hekimi tarafından yapılan ön muayene sonrasında sizin için gerekli olan ve en ideal olan diş beyazlatmam yöntemini öğrenebilirsiniz. Bu yöntem ile ne kadar sürede, nasıl bir etki alacağınızı öğrenebilirsiniz. Ve çok uygun fiyatlarla Konya diş beyazlatma çalışmaları yaptırabilirsiniz.

En ideal diş beyazlatma yöntemleri

Benim için en ideal olan diş beyazlatma yöntemi hangisidir diye merak ediyorsanız bunun kararını diş hekiminiz verecektir. Eğer diş beyazlığınız zaten beyaz oldukça yakın bir renkte ise ve sadece bir ya da iki ton bir açılma yapılması gerekiyorsa bunun için Dentova Akademi diş kliniğinde uygulanan lazer beyazlatma yöntemi sizlere uygun olacaktır.

Eğer yoğun derecede sararmış ve ideal renginden uzaklaşmış dişlere sahipseniz bunlar için daha kapsamlı klinik çalışmalar yapılıyor. Kombine beyazlatma olarak bilinen ve birkaç seansta sonuç alabileceğiniz diş beyazlatma uygulamaları için Dentova Akademi’ye ulaşabilirsiniz.

Dentova Akademi bünyesinde görev alan diş hekimleri tarafından sizlere sunulan en ideal diş beyazlatma yöntemi ile istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak: https://dentovaakademi.com/konya-dis-tasi-temizligi-konya-dis-beyazlatma-fiyatlari/

 

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.