DOLAR 32,3761 0.17%
EURO 35,0249 -0.19%
ALTIN 2.324,850,25
BITCOIN 2262862-0,61%
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Korseler düğünlerde kurtarıcı parçalardır

Korseler düğünlerde kurtarıcı parçalardır

ABONE OL
22 Haziran 2021 16:37
Korseler düğünlerde kurtarıcı parçalardır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korseler özellikle düğünlerde kadınların fazlalıklarını kapatan ve son derece kurtarıcı olan giysiler olarak karşımıza çıkmaktadır. Ülkemizde dijital pazarlama sektörüne giriş yapan ve yıllardan bu yana gelen tecrübesini giyim sektörüne aktaran Fitreyon son derece kaliteli ve güvenilir korse modelleri müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Bu açıdan Fitreyon hem erkek bireylerin kullanımı için hem de kadın bireylerin kullanımı için uygun korse modellerini ürün yelpazesinde birleştirmiştir.

Korseler kadınlar kadar erkeklerin de tercihi

Her ne kadar kilo problemleri ve ışıklı kaygısı sadece kadınların sorunu olarak görünüyor olsa da erkeklerde göbek ve basen bölgelerindeki fazlalıklardan son derece mustariptir. Bu nedenle erkek bireylerde kadın bireyler kadar fazlalıklarından kurtulmak istemekte en azından özel gün ve gecelerde bu fazlalıkların görünmesini istememektedir. Tüm bu ihtiyaçlar göz önünde bulundurulduğu zaman erkek bireylerin de kadın bireyler kadar korse ihtiyacının olduğu anlaşılacaktır. Doğru korseyi seçmek ise çok önemlidir. Örneğin göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyen ve bunların görünmesini istemeyen bir bireyin basen ya da kalça konusunda küçülmeyi sağlayan bir korse tercih etmesi doğru sonuçların elde edilmesine engel olacaktır. Öte yandan korseler terleme ya da koku yapma konusunda müsait giysilerdir. Bu nedenle korseler seçilirken bu korselerin üretimi esnasında kullanılan kumaşların ve materyallerin kalitesine son derece önem vermek gerekmektedir. Fitreyon en kaliteli ve en sağlam kumaşlarla korse modelleri sunar.

Kaynak: https://fitreyon.com.tr/

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.