DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Küratörlerin Özel Açıklamaları

Küratörlerin Özel Açıklamaları

ABONE OL
12 Şubat 2021 16:16
Küratörlerin Özel Açıklamaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hangi yaşta olursa olsun öğrenmek insan egosunda bulunan bir durumdur. Bazı insanlar okuyarak, bazı insanlar izleyerek bazı insanlar ise konuşarak öğrenir. Ancak alınan her bilgi geröepi yansıtmadığından insanların bu edinimlerinin içinde yalnızca bilgi almış olma gerçeği vardır.

Konuşulan konulardan öğrendiği bilgiyi etrafına yayan insanlar belki de gerçeği değil, bir kişiden öğrendikleri yanlış bilgiyi etrafına yayacaklardır. Ancak yine de kendileri için konuşulacak bir konu bulmuş olacaklardır. Öğrenim yolu işte bu tezatı ortaya çıkaran bir ideolojidir. Doğru bilgi ve yanlış bilgiye ulaşma yöntemi öğrenim yolundan geçer.

Doğru Bilgiyi Paylaşmak Mı? Yanlış Bilgiyi Paylaşmak Mı?

Bilgiye ulaşma ve öğrenme yolculuğu alanında kaliteli adımlar atmak istiyorsanız Pathyou Sitesini inceleyebilirsiniz. Sitede seyahat, hayvanlar, sağlık, spor, tarih, eğitim, kültür, doğa, otomotiv, moda, mutfak ve daha birçok alanda en detaylı veriler sunuluyor. Bilgi açlığınızı bastıracak, üzerinde konuşacak kadar bilgi almanızı sağlayacak ve her anlamda edinim sağlatacak konular hakkında siteye ulaşabilirsiniz.

Neyi öğrenmeyi hedefliyorsanız o içeriklere tek tıkla ulaşmak ve küratörlerin sunumlarından yararlanmak için siteye ulaşabilirsiniz. Doğru ve yanlış bilgiyi öğrenmek ve bu bilgilerden edindiklerinizi paylaşabilmek için siteyi tercih edebilirsiniz.

Pathyou sitesinden detaylı bilgi alabilir, üzerinde yorum yapabileceğiniz ve konuşabileceğiniz skalada edinimler sağlayabilirsiniz. Yaşantınız içinde sizi ilgilendiren, merak uyandıran, yaşamınıza yön vermenizi sağlayacak boyutlarda olan tüm konular için siteyi tercih edebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.