DOLAR 32,5635 0.04%
EURO 35,0216 0.46%
ALTIN 2.422,43-0,01
BITCOIN 2096072-3,58%
Mersin
28°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kurumsal Randevu Sistemi

Kurumsal Randevu Sistemi

ABONE OL
2 Temmuz 2020 12:22
Kurumsal Randevu Sistemi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İç İşleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelge kapsamında kuaförler, berberler ve güzellik merkezleri müşterilere hijyenik koşullar altında hizmet vermekle yükümlüdür. Berber alanlarında yeterli sayıda müşteriye alınmasını sağlayacak, müşterilere hijyenik koşullarda hizmet verecek, müşteri yığılmasını önleyecek hizmetler sunulması adında hayata geçirilen bir proje olan berber randevu sitesi bu alanda sizlere kolaylık sağlıyor. Berber randevu sistemi içerisinde yer alan berberlerin tamamı ilgili genelge kapsamında yükümlülükleri bulunan, profesyonel ve kurumsal olarak berber hizmeti veren, salgın süresince dikkat edilmesi gereken tüm sağlık koşullarına uyum sağlayan ve berberler olduğu gibi müşterilere de profesyonel bir şekilde hizmet vermektedir. Müşteriler açısından birçok avantaja sahip olan berber online randevu sistemi dilediğiniz zaman randevu alma imkanı sağlıyor. İstediğiniz zaman dilimine randevu alabilir, istediğiniz berberden hizmet alma imkanına sahip olabilirsiniz. Normalde randevu alamayacağınız veya uygun zaman dilimi bulamayacağınız berberlere internet üzerinden erişim sağlayabiliyor, onların boş zamanları için randevu oluşturabiliyorsunuz. Bu sayede uzun süre tıraş olamama sorununu ortadan kaldırıyor, berber mekanı içinde kalabalık olmadan hijyenik ve sağlık koşullar içinde berber hizmeti alma imkanına sahip oluyorsunuz.

Berber randevu sistemi kapsamında müşteriler ücretsiz bir şekilde üye olurken berberler ise çeşitli üyelik paketlerinden yararlanabiliyorlar. Paketler kapsamında yer alan ve berberlere daha etkili bir hizmet sunma imkanı sağlayan üyelik paketleri aynı zamanda her berber için bir tanıtım sayfası oluşturuyor. Sizi tanımayan veya sizi daha önce duymamış olan müşterileriniz için özel bir tanıtım sayfasına sahip olduğunuz online berber randevu sistemi sayesinde daha geniş kitleye hitap edebiliyor ve potansiyel müşterileri kendi müşterileriniz haline getirebiliyorsunuz. Günümüzde teknoloji kullanarak müşterilere hizmet veren bir meslek grubu olmanın yanı sıra müşterilerine en uygun saat dilimlerinde hizmet verebilme özelliğine sahip olan, müşterilerini memnun eden berber hizmetlerini sunan ve kurumsal yapılarıyla birer marka haline gelmiş berberlerin yer aldığı bir randevu sitesi olarak her iki kesime de hitap ediyoruz. Berber randevu sistemi içinde yer alarak sizlere sunmuş olduğumuz hizmetleri tecrübe edebilir ve müşterilerinizin sayısını artırabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.