DOLAR 32,5922 0.33%
EURO 34,8267 0.2%
ALTIN 2.512,521,14
BITCOIN %
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lazer Markalama

Lazer Markalama

ABONE OL
11 Ağustos 2020 10:29
Lazer Markalama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Endüstriyel alanda bazı sektörlerde ürün ambalajı üzerinde kodlama zorunluluğu bulunmaktadır. Özellikle gıda ve tarım sanayinde, ilaç üretimlerinde, kozmetik ve temizlik malzemelerinde, bazı meal ürünlerde, plastik ve kauçuk üretimlerde kodlama yapılması zorunludur. Bu kodlamalarda ürün ambalajı üzerinde üretim tarihi, son kullanma tarihi, üretim seri no ve parti no gibi bilgiler yer almaktadır. Bu bilgiler en son aşamada üretilen tüm ürünlerin üzerine kodlanmakta ve ancak bu şekilde satışa sunulmaktadır.

Ürün kodlama çalışmalarında farklı cihazlar ve yöntemler bulunmaktadır. En çok tercih edilen yöntemlerden birisi de Lazer markalama olarak bilinmektedir. Lazer markalama ile kodlama yapan cihazlar ürün ambalajı üzerine yoğun bir ışın uygulaması ile istenilen bilgiler kodlanmaktadır.

Ekip Makine İle Kodlama Çalışmaları

Ekip Kodlama firması olarak her tür kodlama cihazını bünyemizde bulunduruyoruz. inkjet kodlama alanında en etkin cihazlara web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı en iyi teknoloji ile karşılayan tüm cihazlarımız için web sayfamızda gerekli tüm bilgilendirmeler yapılmaktadır. Bu alanda Zanasi inkjet en çok tercih edilen cihazların başında gelmektedir. Ve sizler bu cihazların temini için iletişim bilgileri üzerinden bizlere ulaşabilirsiniz.

Firma olarak cihaz satışı ile birlikte servis ve yedek parça hizmeti de sunuyoruz. 10 yılı aşkın süredir sektörde var olan firmamız sizler için en hızlı ve kaliteli hizmeti en uygun fiyatlarla sunmayı hedeflemektedir. Her tür cihaz talepleriniz için bizleri arayabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.