DOLAR 32,3904 0.15%
EURO 35,2581 0.06%
ALTIN 2.322,970,18
BITCOIN %
Mersin
22°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lokanta, kafe ve restoranların açılış tarihi belli oldu mu? AVM’lerin yemek katı açılacak mı?
  • Haber444
  • Gündem
  • Lokanta, kafe ve restoranların açılış tarihi belli oldu mu? AVM’lerin yemek katı açılacak mı?

Lokanta, kafe ve restoranların açılış tarihi belli oldu mu? AVM’lerin yemek katı açılacak mı?

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:02
Lokanta, kafe ve restoranların açılış tarihi belli oldu mu? AVM’lerin yemek katı açılacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Corona virüsünün ülkemizde ilk görüldüğü tarih olan Mart ayında, bazı işletmelerin geçici olarak kapanmasına karar verilmişti. Sosyal mesafe kuralına uyulmasının zor olduğu, berberler, kafeler, lokanta ve restoranlar kapanmıştı. Hafta başında açıklanan kararlarla, corona virüsü karşısında bazı normalleşme adımları atılacağı açıklandı. Peki, kafeler, lokanta ve restoranlar ne zaman faaliyete geçecek? İşte cevabı

KAFELER, LOKANTALAR VE RESTORANLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Corona virüsü sonrası normalleşme adımları kapsamında berberler, güzellik salonları, adliyeler ve AVM’lerin açılış tarihi hakkında bilgilendirme yapıldı. Ancak kafeler, restoranlar ve kıraathanelerin açılış tarihi belirtilmedi. Adı geçen işletmelerin açılış tarihi olarak corona virüsü verilerinin seyri incelenecek. İnsanların sosyal temasa dikkat etmedikleri bu tarz işletmelerin açılış tarihinin bayramdan sonra karar bağlanacağı öngörülüyor.

Foto: Shutterstock

AVM’LERİN YEMEK KATLARI AÇIK OLACAK MI?

Bilindiği gibi AVM’ler 11 Mayıs itibariyle açık olacak. Ancak AVM’lerin yemek katları ve içinde bulunan kafeleri yine açık olmayacak. AVM’lerde bulunan giyim eşyası, ayakkabı, çanta, zücaciye gibi ürünlerin satıldığı işletmeler, belirlenen şartlara uymak kaydıyla açık olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.