DOLAR 32,5951 0.34%
EURO 34,7918 0.13%
ALTIN 2.505,440,86
BITCOIN 20790220,37%
Mersin
19°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lüks Teknelerde Deniz Keyfi

Lüks Teknelerde Deniz Keyfi

ABONE OL
18 Mayıs 2020 16:09
Lüks Teknelerde Deniz Keyfi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tatilinizi denizde geçirmek veya tatilinizin belirli bölümünü denizde geçirerek özel bir tatil tecrübesi yaşamak istiyorsanız sizlere sunmuş olduğumuz günübirlik tekne kiralama hizmetinden yararlanabilir veya sizler için özel olarak sunmuş olduğunuz tekne turları katılabilirsiniz. Özellikle Ege’nin incisi olan koylarda berrak sularda yüzmek istiyorsanız veya Ege’nin koylarını kapsayan turlara katılmak istiyorsanız İzmir tekne turu seferlerin tercih edebilirsiniz. Kaptanlı veya kaptansız, tekne personeli dahil olacak şekilde saatlik, günlük tekne kiralama hizmetinden yararlanabilir, ailenizle ve sevdiklerinizle birlikte denizin tadını çıkarabilirsiniz. Klasik tatil tecrübelerinizin dışında farklı ve eğlenceli bir tatil yapmak istiyorsanız ailenize özel bir tekne kiralayabilir, denizin üzerinde kusursuz eksiksiz bir tatil yapabilirsiniz.

Deniz Organizasyonları

Ege’nin tüm sahil kasabalarından dilediğiniz saatte ve zamanda teslim alabileceğiniz tekneleri kiralayarak ister haftalık ister günlük olarak denizde mükemmel zaman geçirebilirsiniz. Özel organizasyonlar olan teknede kahvaltı, teknede öğle yemeği veya teknede akşam yemeği gibi özel organizasyonlar için bizimle içme geçebilirsiniz. Kişi sayısı fark etmeksizin alabileceğiniz bu hizmetler kapsamında kendinizi lüks bir restoranda gibi hissedebilir ve deniz yüzeyinde unutulmaz yemek keyfi yaşayabilirsiniz. Personelli veya personelsiz olarak kiralayacağınız yatlar ve tekneler ile ülkemizin tüm koylarını gezebilir, unutulmaz bir tatile imza atabilirsiniz. Kaliteli zaman geçirmek, denizin tadını farklı bir şekilde çıkararak unutulmaz zamanlar geçirmek için sizlere sunduğumuz hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.