DOLAR 32,5485 0.02%
EURO 34,9293 0.23%
ALTIN 2.426,720,16
BITCOIN 2062370-4,15%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mbaye Diagne Galatasaraya dönüş için sinyali verdi

Mbaye Diagne Galatasaraya dönüş için sinyali verdi

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:06
Mbaye Diagne Galatasaraya dönüş için sinyali verdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Paylaş

Galatasaray’ın Kasımpaşa’dan 13 milyon euro’ya aldığı Mbaye Diagne, bekleneni verememişti. Gol sayısı olarak kağıt üzerinde tatmin edici bir performans gösterse de, oyuna katkı ve takım oyuncusu konularında büyük soru işaretleri var.

Paylaş

Tavırlarıyla taraftarın ve takım arkadaşlarının sempatisini kazanamayan Diagne, geçtiğimiz devre arası PRemier Lig ekibi West Bromwich’e kiralanmıştı. Satın alma opsiyonu da bulunan Diagne’nin bu opsiyonu zorunlu değil.

Paylaş

Bromwich eğer Premier Lig’de kalabilseydi Diagne’yi alma ihtimalleri hayli artacaktı. Ancak kulüp, ligden düştü. Diagne ise çok skorer bir görüntü çizmese de Premier Lig’e uygun güçlü fiziği ve attığı kritik birkaç golle dikkatleri çekti.

Paylaş

Galatasaray, piyasası olan Daigne’yi yeni sezonda bonservisiyle satmayı ya da en azından zorunlu bir opsiyonla yeniden kiralamayı planlıyor.

Paylaş

Diagne ise Instagram’dan yaptığı paylaşımla Galatasaray’a dönüş sinyali verdi. Sarı kırmızılı formayı giyen Senegalli golcünün sözleşmesi 2023 yılında bitiyor.

mbaye diagne

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.