DOLAR 32,4780 0.03%
EURO 34,8813 0.17%
ALTIN 2.479,290,71
BITCOIN %
Mersin
26°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meghan ve Harry çiftinin Netflix anlaşması kabusa dönüştü: Kraliyet,…
  • Haber444
  • Gündem
  • Meghan ve Harry çiftinin Netflix anlaşması kabusa dönüştü: Kraliyet,…

Meghan ve Harry çiftinin Netflix anlaşması kabusa dönüştü: Kraliyet,…

ABONE OL
11 Şubat 2022 11:04
Meghan ve Harry çiftinin Netflix anlaşması kabusa dönüştü: Kraliyet,…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sussex Düşü ve Düşesi, yakın zamanda Netflix’le yaklaşık 100 milyon ile 150 milyon dolar (yaklaşık 760 milyon ila 1 milyar 150 milyonTL) arasında bir anlaşma yaparak gündeme gelmişti. Ancak The Crown dizisinin de tetiklemesiyle Kraliyet ailesi, Meghan ve Harry çiftine odaklanacak programlar nedeniyle endişelendiriyor.

The Crown’ın tartışmalı 4. sezonunda Margaret Thatcher’ın 11 yıllık başbakanlık dönemi, Prenses Diana ve Prens Charles’ın çalkantılı ilişkisi ele alınıyor.

Knewz’un haberine göre benzer biçimde Meghan Markle ve Prens Harry’nin anlaşmasının da Kraliyet ailesine zarar verebileceği ve yeni tartışmaları gündeme getirebileceği düşünülüyor. İddialardan bir diğeri, çiftin aile sırlarını açığa çıkarmak pahasına Netflix’i memnun etmek istemesi. 

Çift ayrıca Spotify’la da bir podcast anlaşması imzaladı.

Kraliyet’ten ayrılma kararı aldıktan sonra yüklü bir borç üstlenen çiftin bu borcu Netflix’le yapılan anlaşma sayesinde karşıladığı da medyaya yansıyan haberler arasında.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.