DOLAR 32,5569 0.01%
EURO 34,8926 -0.01%
ALTIN 2.427,28-0,10
BITCOIN 2091334-3,37%
Mersin
31°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meteorolojiden İstanbul için sarı alarm uyarısı

Meteorolojiden İstanbul için sarı alarm uyarısı

ABONE OL
15 Aralık 2020 06:41
Meteorolojiden İstanbul için sarı alarm uyarısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik ve Yalova’da bugün (15 Aralık Salı) sabah kuvvetli yağış bekleniyor.

Meteoroloji, bugün İstanbul için sağanak yağış uyarısı yaptı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Marmara’nın güney ve doğusunda beklenen sağanak yağışların, İstanbul’un Anadolu Yakası, Sakarya, Kocaeli, Bursa, Bilecik, Yalova çevreleri kuvvetli (21-50 Kg/m2) olması beklendiğinden, sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Yağış beklenen diğer iller

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıya göre, Doğu Anadolu’nun güney ve batısında beklenen yağışların gece yarısından itibaren Malatya, Elazığ, Tunceli, Bitlis, Muş ve Bingöl çevrelerinde kuvvetli olması öngörülüyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, yüksek kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve yoğun kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.