DOLAR 32,5238 -0.05%
EURO 34,9774 0.37%
ALTIN 2.431,480,36
BITCOIN 2067269-2,34%
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Modanisa 2021 Yılında Geçerli İndirim kodları

Modanisa 2021 Yılında Geçerli İndirim kodları

ABONE OL
13 Şubat 2021 22:15
Modanisa 2021 Yılında Geçerli İndirim kodları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Tesettür giyim sektöründe öncü firmalardan bir tanesi olarak yıllardır müşterilerine hizmet eden Modanisa giyim markası; en şık, en kaliteli ve en moda ürünleri tüketicilere sunmaktadır. Oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan marka, Modanisa online alışveriş sitesinde; Başörtüsü, giyim, dış giyim, büyük beden, spor ve deniz, ayakkabı ve aksesuar, abiye kategorilerinde binlerce ürün sunmaktadır.

2020 yılında çok büyük kampanyalar ve indirim günleri düzenleyen Modanisa, aynı indirimlerine 2021 yılında da devam etmeyi amaçlıyor. Ayrıca, Modanisa indirim kodu fırsatlarını, aynı şekilde gelecek yıl da tüketicilerine sunmayı planlıyor. Modanisa indirim kodu 2021 avantajları sayesinde sepette ekstra indirimler kazanabilir, ücretsiz kargo, 1 alana 2.ci ürün ücretsiz gibi çeşitli ve fırsatlarla dolu kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Kuponburada.com web adresimiz üzerinden güncel olan bütün Modanisa indirim kodlarına ulaşabilme imkanına sahipsiniz.

Modanisa Aktif İndirim Kodları

  • Modanisa Dergi yapacağınız bütün Modanisa alışverişlerinde hediye; Modanisa online alışveriş sitesinden yapacağınız bütün harcamalarınızda bir adet Modanisa Dergi hediye.
  • Modanisa Kargo Fısatı; Modanisa’dan yapacağınız alışverişlerinizde kargo ücretinizi 1.99 TL’ye düşürmekte olan kod sizleri bekliyor. Ödeme aşamasına geldiğiniz zaman kodu ilgili alana yapıştırmanız yeterli.
  • %30 Modanisa indirim fırsatı sizleri bekliyor; Panço çocuk ürünlerinde geçerli olarak sunulan %30 indirim avantajı.
  • Modanisa %70 Outlet İndirim fırsatı sizleri bekliyor; Modanisa Outlet’te indirim kampanyaları sepette %70’e varıyor.
  • Modanisa markası ile Hijyen; İhtiyaç duyduğunuz bütün hijyen ürünleri Modanisa’da sizleri bekliyor.

Modanisa 2021 Yeni Sezon Ürünleri

Modanisa’nın birbirinden şık 2021 yılı yeni sezon kış ürünleri, Modanisa online alışveriş sitesinde satışa sunuldu. Kapüşon detaylı spor pardesü, triko tunik, eşofman takımı, hırka, kaşe kaban, el ve sırt çantası, başörtü, spor/topuklu ayakkabı, çizme, etek, pantolon, ceket ve daha pek çok kategorideki binlerce yeni sezon ürünü sizleri bekliyor. Modayı takip eden çizgisiyle tüketicilerin ilgisini çekmeyi başaran Modanisa, 2021 yılında da sektörde adından sıklıkla söz ettirmeyi hedefliyor. Acele edin ve birbirinden şık yeni sezon ürünlerinden ilk siz alışveriş yapın.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.