DOLAR 32,5162 0.2%
EURO 34,7501 -0.01%
ALTIN 2.486,611,00
BITCOIN 20647333,56%
Mersin
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mutlu kurtulmuştu! Ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
  • Haber444
  • Gündem
  • Mutlu kurtulmuştu! Ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

Mutlu kurtulmuştu! Ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü

ABONE OL
22 Mart 2020 14:59
Mutlu kurtulmuştu! Ablası erkek arkadaşı tarafından öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olay, Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesindeki TOKİ sosyal konutlarında meydana geldi. İddiaya göre, bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Dilek Kaya ile erkek arkadaşı arasında dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenli tartışma yaşandı.

ASTSUBAY OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan tartışma büyüyünce Diyarbakır 8. Ana Jet Üst Komutanlığında görevli astsubay Y.Ç., belinden çıkardığı tabancayla Dilek Kaya’ya ateş etti. Kurşunların isabet ettiği Kaya, olay yerinde hayatını kaybetti.

CANSIZ BEDENİNİN BAŞINDA GÖZALTINA ALINDI

Silah sesleri üzerine bölgeye 112 ve polis ekipleri sevk edildi. Açık olan kapısından eve giren polis ekipleri, Y.Ç’yi Dilek Kaya’nın cansız bedeni önünde buldu. Katil zanlısı Y.Ç., polis tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Dilek Kaya’nın cansız bedeni ise yapılan incelemenin ardından Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erkek arkadaşı tarafından vurularak öldürülen Dilek Kaya’nın kardeşi Mutlu Kaya da, yine erkek arkadaşı tarafından başından vurulmuştu. Bir süre konuşamayan ve yürüyemeyen Mutlu Kaya, uygulanan tedavi sonrası yürüyüp konuşmaya başlamıştı. (İHA)

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.