DOLAR 32,4885 -0.16%
EURO 34,9387 0.25%
ALTIN 2.429,910,29
BITCOIN %
Mersin
30°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nargilecilerin Alışveriş Adresi

Nargilecilerin Alışveriş Adresi

ABONE OL
18 Eylül 2020 15:34
Nargilecilerin Alışveriş Adresi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde birçok nargile kafe hizmet vermektedir. Bu kafelerin birçoğu da ortak bir yerden alışverişlerini yapmaktadırlar. Bu yer ise Nargile takımı  denildiğinde ilk akla gelen yer Hookha Türk’den başkası değil. Birçok kafe ve firma toplu alışverişlerinde Hookha Türk’ü tercih etmektedir. Bu tercihlerini başlıca sebebi ise firmanın başarılı ürünleri müşterilerine sunmasından kaynaklanmaktadır. Bunun yanında fiyat performans açısında da üst seviye ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Piyasada birçok firma Çelik nargile takımı ürünlerine fahiş fiyatlar istedikleri halde firma çok uygun fiyatlara ürünü piyasa ve özellikle nargile işletmelerine sunmaktadır. Birçok işletmede ürünleri denedikten sonra daha fazla alışveriş yapmayı ve hatta nargile aksesuarlarını da buradan almayı tercih etmektedir.

En İyi Nargile Nereden Alınır?

Nargile satan birçok işletme ülkemizde bulunmaktadır. Bu işletmeler küçük büyük ve bölge bölge değişmektedir. Bu işletmelerin arasında Hookha Türk ise son yıllarda ki başarılı çıkışı ile müşterilerinden olumlu yorumlar aldı. Birçok kullanıcı aldıkları ürünlerden memnuniyetlerini yorum olarak iletmektedir. Çelik nargile son dönemlerin en gözde ürünleri arasında yer almaktadır. Son dönemde müşterilerin aldıkları nargilelerin ortalamasına bakıldığında her 5 üründen 3 tanesi çelik olduğu görülmektedir. Bu tercihin oluşmasında ürünün kalitesinin yanında şık ve her ortama uyan modeli gelmektedir. Bu model birçok insan ve işletme tarafından çokça tercih edildi özellikle nargile kafe işletmeleri 4’lü kullanma imkanı sunması sayesinde bu ürünü çokça tercih etmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.