DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Mersin
20°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nerede Hangi Söz…

Nerede Hangi Söz…

ABONE OL
23 Mart 2021 18:01
Nerede Hangi Söz…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Birçoğumuz günlük hayatta gerek delikanlı sözler, gerek hayata dair sözler kullanmayı seviyoruz. Kullandığımız ortama göre sözlerimiz gerçekten ciddi etkilerde yaratabiliyor. Hayata dair sözler konusunda hepimiz tecrübelerimizden ileri gelerek bir takım sözler oluşturabiliyoruz. Ancak şöyle bir durum var ki delikanlı sözler üretmek cidden zor. Bu sözlerin bize getirisi ise arkadaş ortamında prestij kazanmak ve çoğunlukla da o an ki modumuzu yükseltmek oluyor.

Ancak bu kadar işe yarayan sözleri üretmek oldukça zor. Bu konuda ise hemen karamsarlığa kapılmanıza gerek yok. Peki, neye gerek var ve ne yapmam gerekiyor diye sorarsanız yapmanız gereken telefonunuzu elinize alarak Sözler Vadisi sitesine girmek olacaktır. Buradan size en uygun sözü seçip daha sonra kendi sözlerinizi üretebilirsiniz. Ancak yine de ilk etapta sözler vadisinden yardım almakta yarar var.

Kızlar Söz Bulamama Derdinden Kurtuldu

Kadınlar için söylenen birçok söz ve şiir olmasına karşın erkekler sevgiliye aşk sözleri bulmak neredeyse imkânsız ya da en azından şimdiye kadar imkânsızdı. Erkek sevgiliye aşk sözleri çok az olup sürekli kullanıldığı için artık demode bir hal almaya başlamıştı. Hatta sözler etkisini yitirmeye bile başlamıştı. Bu konuda yardıma koşan ise sözler vadisi oldu.

Ayrıca sözler vadisinde farklı kategorilere de yüzlerce söz var. Diyelim ki sevgiliye iyi geceler sözleri arıyorsunuz. Tek yapmanız gereken Sözler Vadisi sitesini ziyaret etmek ve istediğiniz sözü seçmek olur.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.