DOLAR 32,3757 0.17%
EURO 35,0982 -0.03%
ALTIN 2.324,590,23
BITCOIN %
Mersin
23°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Online Kariyer Eğitimleri Bağlamında Youth Projects Group’un Eğitim Programları
  • Haber444
  • Gündem
  • Online Kariyer Eğitimleri Bağlamında Youth Projects Group’un Eğitim Programları

Online Kariyer Eğitimleri Bağlamında Youth Projects Group’un Eğitim Programları

ABONE OL
5 Nisan 2021 14:50
Online Kariyer Eğitimleri Bağlamında Youth Projects Group’un Eğitim Programları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

Online Kariyer Eğitimleri 

 

Günümüz modern toplumlarında kişiler kariyer eğitimleri bakımından oldukça titizlik ile hareket etmektedirler. Özellikle son zamanlarda pandemi süreci ile birlikte kariyer eğitimlerinin de online olarak yapıldığını görebilmekteyiz. Bu bağlamda kişiler kariyerleri ile ilgili istedikleri eğitimleri istedikleri zaman ve istedikleri yerden online bir şekilde alabilmektedirler. Bu husus online kariyer eğitimi sunan eğitim kurumları için de oldukça yoğun olarak yaşanmaktadır. Online kariyer eğitimi hizmeti ve ayrıcalığı sunabilen Youth Projects Group’u bu bağlamı itibari ile günümüzde özellikle gençlerin en fazla tercih ettiklerini görebilmekteyiz. 

 

Online Kariyer Eğitimleri Sunan Youth Projects Group’un Eğitim Programları

 

Online kariyer eğitim programları bağlamında Youth Projects Group’a bakılacak olup bu bağlamda kariyer eğitim programı hakkında bilgi vereceğiz. Sorgun Gençlik Derneği, Eurodesk Türkiye Temas Noktası tarafından programlana “Time To Move” etkinliği kapsamında “2 Dakikada Kariyer” eğitim etkinliği düzenlenecek olup bu etkinliğin önemli birtakım hususları bağlamında değerlendirmeler yapılacaktır. 18 Ekim 2020 tarihinde yapılacak olan bu etkinlik çevrimiçi bir platform bağlamında yapılacaktır. Genel itibari ile bakıldığında her yıl Ekim ayında Avrupa ülkelerinde yapılan bazı kariyer eğitimleri ile eş zamanlı olarak online kariyer eğitimi etkinliği yapılacaktır. Bu sayede eğitime katılan başta üniversite öğrencileri olmak üzere yeni mezunlar bağlamında da değerlendirildiğinde kariyer planlarına şekil vereceklerini ayrıca söylemek gerekmektedir. Verilecek olan kariyer eğitim programı ile ilk kez iş hayatına atılacak olan kişiler ya da iş hayatında başarıyı yakalamak isteyen kişiler için yol gösterici bir etki sunabilmektedir. Üniversite öğrencilerinin kariyerlerini geliştirmek için şimdiden yapabilecekleri birtakım şeyler hakkında ipuçları da verilecektir. Eğitim 1 saat sürecek olup katılımcılar yüz yüze ama dijital ortamda eğitim alacaktır. Online kariyer eğitimi programları ile özellikle yeni mezunların iş hayatlarında belirli planlar yapmaları dahilinde ve iş fırsatlarını değerlendirmeleri bağlamında oldukça yararlı katkıları sunabilecektir. 

Youth Projects Group, Türkiye’nin gelişip kalkınması hedefi ile çeşitli farklı ve yararlı programları kendi bünyesinde sunup bilim insanlarına, mezun olan kişilere ve eğitimi hala devam eden öğrencilere çeşitli yararlar sunabilmektedir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.